ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Ανησυχία στα Ανώγεια: Διπλάσιος αριθμός κρουσμάτων

Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2021, 08:00 / Ανανεώθηκε 11 Φεβρουαρίου 2021, 08:30
Κορωνοϊός - Ανησυχία στα Ανώγεια: Διπλάσιος αριθμός κρουσμάτων
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Αναστέλλει από σήμερα τη λειτουργία του το Γυμνάσιο της περιοχής, έπειτα από επτά κρούσματα που εντοπίστηκαν σε μαθητές. Επίσης, 15 εκπαιδευτικοί τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα.

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στην περιοχή των Ανωγείων, καθώς κατά τη διενέργεια rapid tests εντοπίστηκαν 13 άτομα θετικά στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, αναστέλλει από σήμερα τη λειτουργία του το Γυμνάσιο της περιοχής, έπειτα από επτά κρούσματα που εντοπίστηκαν σε μαθητές. Επίσης, 15 εκπαιδευτικοί τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα.

Παράλληλα, ένα κρούσμα εντοπίστηκε και στο Λύκειο Ανωγείων, ωστόσο βάσει πρωτοκόλλου εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και προς το παρόν δεν μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας.

Πλέον γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών, από την οποία σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Γιάννης Γαζανός, δεν αποκλείεται να επηρεαστούν κι άλλα σχολεία της περιοχής, όπως το Γυμνάσιο Κράνας και το ΕΠΑΛ Γαράζου, καθώς υπάρχουν επαφές αλλά και κοινοί εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στις δομές.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr