ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία της πολεοδομίας στη Μύκονο – Βίντεο με φορτηγό να ρίχνει υλικά στη θάλασσα

Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 / Ανανεώθηκε 11 Φεβρουαρίου 2021, 10:28
Αυτοψία της πολεοδομίας στη Μύκονο – Βίντεο με φορτηγό να ρίχνει υλικά στη θάλασσα
Facebook Twitter Whatsapp

Κάτοικοι του νησιού που κατήγγειλαν από τις 18 Ιανουαρίου αυθαιρεσίες. Το κλιμάκιο της πολεοδομίας Σύρου έφτασε στο σημείο και έλεγξε το κτίσμα.

Στελέχη της πολεοδομίας προχώρησαν σε αυτοψία στο θηριώδες κτίσμα που κατασκευάζεται μπροστά στην παραλία Πλατύς Γιαλός στη Μύκονο, μετά τις καταγγελίες των κατοίκων και τα βίντεο που προβλήθηκαν στην τηλεόραση του Alpha.

Κάτοικοι του νησιού που κατήγγειλαν από τις 18 Ιανουαρίου αυθαιρεσίες, γνώριζαν πως οι πολεοδόμοι δεν έρχονταν στο νησί λόγω covid, ωστόσο την Τετάρτη έφτασαν στη Μύκονο.

Μετά από τις εικόνες με το φορτηγό να αδειάζει πράγματα στη θάλασσα, το λιμεναρχείο Μυκόνου αναφέρει στη  βεβαίωση παράβασης, ρίψη φερτών υλικών στη θάλασσα και αλλοίωση του θαλάσσιου πυθμένα.

Το κλιμάκιο της πολεοδομίας Σύρου έφτασε στο σημείο, έλεγξε το κτίσμα, τράβηξε φωτογραφίες, ενώ φαίνεται να έχει ζητήσει και τις οικοδομικές άδειες από τη δικηγόρο του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον Alpha, το κλιμάκιο της πολεοδομίας έφυγε από το νησί έχοντας συντάξει μία έκθεση αυτοψίας γεμάτη σημειώσεις με κόκκινο στυλό.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός διαπιστώθηκαν οικοδομικές εργασίες μεγάλης κλίμακας για τις οποίες δεν βρέθηκε οικοδομική άδεια. Με τον ίδιο τρόπο χαρακτηρίστηκαν ως αυθαίρετα τα υπόγεια του κτίσματος άλλα και η πισίνα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr