ΕΛΛΑΔΑ

Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου 2021, 01:00 / Ανανεώθηκε 18 Φεβρουαρίου 2021, 10:20
Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών
Facebook Twitter Whatsapp

Μέσω χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο νοσοκομείο θα εγκατασταθούν δέκα μηχανήματα.

Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, το οποίο εξυπηρετεί πληθυσμό 185.000 ανθρώπων, σε μια περιοχή με αυξημένες ανάγκες παροχής υπηρεσιών και φροντίδας υγείας, περίθαλψης και νοσηλείας.

Μέσω χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο νοσοκομείο θα εγκατασταθούν δέκα μηχανήματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται αναισθησιολογικό συγκρότημα, μόνιτορ, λαπαροσκοπικός πύργος, υπερηχοτομογράφος, καταψύκτης φιαλών αίματος, αναπνευστήρες, σκιαλυτικές λυχνίες, γαστροσκόπιο και κολονοσκόπιο.

Σε δήλωσή του, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας επισημαίνει ότι η Περιφέρεια συνεχίζει να ενισχύει τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και να διευκολύνει το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη δημόσια υγεία, ειδικά εν μέσω μιας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr