ΕΛΛΑΔΑ

«Χειροπέδες» σε οικογένεια Ρομά που εξαπατούσε ηλικιωμένους - Πώς δρούσαν

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου 2021, 22:00 / Ανανεώθηκε 19 Φεβρουαρίου 2021, 10:26
«Χειροπέδες» σε οικογένεια Ρομά που εξαπατούσε ηλικιωμένους - Πώς δρούσαν
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Συνελήφθησαν από στελέχη του τμήματος ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου τα μέλη σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Τέλος στην δράση μιας οικογένειας Ρομά που εξαπατούσε ηλικιωμένους με την μέθοδο της απασχόλησης για τουλάχιστον δυο χρόνια, έβαλαν μετά από ενδελεχή έρευνα στελέχη του τμήματος ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η σπείρα δρούσε σε Κερατσίνι, Κηφισιά, Αμπελόκηποι, Κολωνό, Φιλοθέη, Άλιμο και την αποτελούσαν άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 26 έως 53 ετών. Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, συνέλαβαν δυο άτομα και ταυτοποίησαν τα υπόλοιπα πέντε μέλη της σπείρας.

Την επιτυχία των αστυνομικών, χαιρέτισε η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά, που σε ανακοίνωση σημειώνει μεταξύ άλλων, «Οι συνάδελφοί μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στο σύνολό της, για την εξασφάλιση της προστασίας του Κράτους Δικαίου, την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, εργάζονται ασταμάτητα παρόλο τις ελλείψεις, με κίνδυνο, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, διασαλεύοντας τον προσωπικό και οικογενειακό τους προγραμματισμό. Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτών των ελλείψεων, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr