ΕΛΛΑΔΑ

Παρά το σάλο προσλαμβάνουν ξανά αρχαιολόγους μέσω της ΔΕΗ!

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2017, 20:43 / Ανανεώθηκε 23 Απριλίου 2017, 20:53
Facebook Twitter Whatsapp

Λίγο πριν κοπάσει ο θόρυβος για τις 2.338 οκτάμηνες προσλήψεις εργατών και αρχαιολόγων με την υπογραφή της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίγο πριν κοπάσει ο θόρυβος για τις 2.338 οκτάμηνες προσλήψεις εργατών και αρχαιολόγων με την υπογραφή της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου έρχεται νέα προκήρυξη διαγωνισμού ανήμερα την 21η Απριλίου για την πρόσληψη 240 ατόμων, των ίδιων ειδικοτήτων, για την ίδια περιοχή (Κοζάνη).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ αυτός ο διαγωνισμός είναι άμεσος, καθώς πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή, αλλά αυτή τη φορά δεν υπογράφει η υπουργός αλλά η τοπική αρχαιολογική διεύθυνση.

Και αυτές οι προσλήψεις θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΔΕΗ. Την ίδια ώρα, ο ΣΚΑΪ φέρνει στο φως την πρόσληψη εταιρειών φύλαξης για τον ήδη φυλασσόμενο χώρο από τη ΔΕΗ του αρχαιολογικού χώρου Αγίων Αναργύρων στον Αμύνταιο. Η σύμβαση που ανέρχεται στα 14 χιλιάδες ευρώ για την ασφάλεια του χώρου δόθηκε με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία υποψήφιου βουλευτή της Φλώρινας των ΑΝΕΛ.

Πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ανάθεση δόθηκε κατόπιν κατάθεσης μειοδοτικών προσφορών. Η ΔΕΗ έχει καταβάλει απίστευτα χρηματικά ποσά για τις ανάγκες της αρχαιολογίας σχεδόν σε όποια περιοχή δραστηριοποιείται.

Έχουν ζητηθεί χρήματα για την επισκευή φωτογραφικών μηχανών, για την προμήθεια επίπλων, για τη χρήση γεννητριών και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καθώς και για την μίσθωση οχημάτων που ήδη χρησιμοποιεί η ΔΕΗ στις εξορύξεις λιγνίτη.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr