ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση κατά ΔΕΔΔΗΕ μετά τη «Μήδεια» - Τι είπε ο ποινικολόγος Μαντζουράνης στον Alpha 98,9

Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου 2021, 12:00 / Ανανεώθηκε 22 Φεβρουαρίου 2021, 12:12
Μήνυση κατά ΔΕΔΔΗΕ μετά τη «Μήδεια» - Τι είπε ο ποινικολόγος Μαντζουράνης στον Alpha 98,9
Facebook Twitter Whatsapp

Η μήνυση κατατέθηκε μαζί με άλλους έξι κατοίκους του Παλαιού Ψυχικού, όπως είπε ο κ. Μαντζουράνης, τονίζοντας ότι «θα την αναρτήσω στον λογαριασμό μου για να την πάρουν οι πολίτες και να κάνουν μήνυση δωρεάν, μόνοι τους».

Μήνυση κατά του ΔΕΔΔΗΕ, για τα προβλήματα που προέκυψαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από το πέρασμα της «Μήδειας» κατέθεσε ο ποινικολόγος Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος μίλησε στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Η μήνυση κατατέθηκε μαζί με άλλους έξι κατοίκους του Παλαιού Ψυχικού, όπως είπε ο κ. Μαντζουράνης, τονίζοντας ότι «θα την αναρτήσω στον λογαριασμό μου για να την πάρουν οι πολίτες και να κάνουν μήνυση δωρεάν, μόνοι τους».

«Μετά το '15 έσπασαν τη ΔΕη σε τρία κομμάτια. Την παραγωγή, την υψηλή τάση και τις χαμηλές/μεσαίες τάσεις. Γι' αυτό έχουμε αυτά τα χάλια. Είδα που έρχονται ιδιωτικά συνεργεία, με συμβάσεις και ωράριο 9-4. Είναι ελάχιστοι οι υπάλληλοι σοτν ΔΕΔΔΗΕ για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Συνταξιοδοτούνται και δεν παίρνουν καινούργιους», τόνισε ο κ. Μαντζουράνης.

«Για 20 πόντους χιόνι, μείναμε 4 μέρες χωρίς ρέυμα! Πρέπει να κάνουν μήνυση όλοι οι πολίτες. Να αποκατασταθούν και οι ζημιές και για ηθική βλάβη. Τι θα γίνει με τον συνταξιούχο που έχασε όλα τα τρόφιμα, γιατί έμεινε χωρίς ψυγείο και δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει άλλα;», πρόσθεσε.

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι τα όσα συνέβησαν τις ημέρες της κακοκαιρίας, αποδεικνύουν την αξία και τη σημασία του δημόσιου τομέα. «Τα δημόσια αγαθά πρέπει να είναι αντικείμενο διαχείρισης από το κράτος. Αν έχουν δοθεί σε ιδιώτες, τότε ο έλεγχος του κράτους πρέπει να είναι πολύ αυστηρός», είπε.

«Αγωγές πρέπει να γίνουν και στους δήμους, που δεν είχαν κλαδέψει κανένα δέντρο. Οι πολίτες πρέπει να μάθουν να διεκδικούν. (....)Κανείς ιδιώτης δεν έχει επενδύσει. Μόνο ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr