ΕΛΛΑΔΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου στηρίζει Μπιμπίλα μετά την «αήθη επίθεση» του Λιγνάδη

Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2021, 12:00 / Ανανεώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2021, 12:58
Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου στηρίζει Μπιμπίλα μετά την «αήθη επίθεση» του Λιγνάδη
Facebook Twitter Whatsapp

Μέσω του υπομνήματος Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός κατηγορεί το ΣΕΗ και τον πρόεδρό του, Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο και χαρακτηρίζει «μέτριο», ενώ κάνει λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση».

Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου, με ανακοίνωσή του, δηλώνει «την αμέριστη συμπαράστασή του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στον πρόεδρό του, εξαίρετο συνάδελφό μας, Σπύρο Μπιμπίλα, μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκε κατά το απολογητικό υπόμνημα Λιγνάδη-Κούγια».

«Το ΣΕΗ το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί σε έναν χώρο δημοκρατίας, διαβούλευσης, ασφάλειας, αξιοπρέπειας, προάσπισης των δικαιωμάτων των ηθοποιών και χαράζει τον δρόμο για την αλλαγή στο υπάρχον πολιτιστικό γίγνεσθαι. Στεκόμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στον χώρο του πολιτισμού να δηλώσουν παρόντες και παρούσες», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του υπομνήματος Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός κατηγορεί το ΣΕΗ και τον πρόεδρό του, Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο και χαρακτηρίζει «μέτριο», ενώ κάνει λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση».

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορεί τόσο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όσο και τον Σπύρο Μπιμπίλα πώς έχουν κίνητρο να καταστραφεί καλλιτεχνικά, καθώς μεταξύ τους υπάρχει εχθρότητα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr