ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία και πάλι τα απογευματινά ιατρεία στο Ιπποκράτειο

Δημοσίευση 1 Μαρτίου 2021, 12:00 / Ανανεώθηκε 1 Μαρτίου 2021, 12:21
Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία και πάλι τα απογευματινά ιατρεία στο Ιπποκράτειο
Facebook Twitter Whatsapp

Επαναλειτουργούν από σήμερα τα απογευματινά ιατρεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με μειωμένο όμως κατά 40% το ποσοστό των προγραμματισμένων ραντεβού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαναφέρει σε λειτουργία τα απογευματινά ιατρεία το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με μειωμένο κατά 40% το ποσοστό των προγραμματισμένων ραντεβού, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στον χώρο της υγείας  και των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού.

 Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Ιπποκρατείου, τα απογευματινά ιατρεία θα λειτουργούν στα κτίρια Α’, Β’ και Γ’, από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 15.00-22.00, εκτός των ημερών της γενικής εφημερίας του Νοσοκομείου, των Σαββατοκύριακων και των αργιών.

Συνοδοί επιτρέπονται μόνο στην περίπτωση ατόμων με ειδικές ανάγκες, σε ανήλικα και υπερήλικες. Στον χώρο αναμονής κάθε απογευματινού ιατρείου υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό έτσι ώστε να τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας των ασθενών καθώς και η ομαλότητα των ραντεβού, ενώ οι ασθενείς κατανέμονται με τρόπο ώστε να μην παραμένουν σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr