ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος εποχής για το ΣΕΗ: Δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2021, 20:00 / Ανανεώθηκε 10 Μαρτίου 2021, 20:15
Τέλος εποχής για το ΣΕΗ: Δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Σπύρος Μπιμπίλας
Facebook Twitter Whatsapp

«Θέλω να τελειώσει η περίοδος που είμαι πρόεδρος και να φύγω να πάω διακοπές. Θα είμαι πρόεδρος άλλο ενάμιση χρόνο, μετά τελειώνει η θητεία μου και δεν ξαναβάζω ποτέ, παρά μόνο για το ΤΑΣΕΗ, όχι για το ΣΕΗ», είπε χαρακτηριστικά.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην απόφασή του να μην συνεχίσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Κατόπιν μιας ιδιαίτερα ταραγμένης για τον χώρο του θεάτρου περίοδο δεδομένων των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, δήλωσε:

«Θέλω να τελειώσει η περίοδος που είμαι πρόεδρος και να φύγω να πάω διακοπές. Θα είμαι πρόεδρος άλλο ενάμιση χρόνο, μετά τελειώνει η θητεία μου και δεν ξαναβάζω ποτέ, παρά μόνο για το ΤΑΣΕΗ, όχι για το ΣΕΗ».

«Θα μπουν νέοι άνθρωποι, εγώ απλώς βοήθησα. Θα είμαι 67 χρονών όταν θα φύγω. Έχω άλλα πράγματα, θα πρέπει να γράψω τα βιβλία μου, έχω να ετοιμάσω το λεύκωμα... Θέλω να τ' αφήσω πίσω μου, όπως και καλή αύρα», διευκρίνισε εν συνεχεία όσον αφορά τον λόγο που τον οδήγησε στη λήψη αυτής της απόφασης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr