current views are: 7

4 Μαΐου 2017
Δημοσίευση18:03

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γιατρός φέρεται να δολοφόνησε την ερωμένη του στο Ιπποκράτειο

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής από την Αθήνα.

Δημοσίευση 18:03’
αρθρο-newpost

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής από την Αθήνα.

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής από την Αθήνα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, φέρεται να δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η άτυχη 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω facebook με τον γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πώς «εξαφάνισε» το πτώμα

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του Ιπποκράτειου, όπου εργαζόταν. Από εκεί κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού – πράξεις για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει σε ανακριτή.


σχετικα αρθρα