current views are: 9

8 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:47

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο καταληψίας του ΟΚΑΝΑ Χανίων – Σοκάρει η σύζυγός του: «Θα πέσουμε στη θάλασσα»

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στα Χανιά.

Δημοσίευση 06:47’

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στα Χανιά.

‘Εληξε ο «κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στα Χανιά, μετά την εισβολή ενόπλου και την κατάληψη των γραφείων του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 45χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις. 

Στο σημείο είχαν σπεύσει, μάλιστα, ο πατέρας του και φίλοι του προκειμένου να τον πείσουν να εγκαταλείψει τα γραφεία, ενώ είχε διακοπεί και η τηλεφωνική επικοινωνία από τον ΟΤΕ, ως άλλο ένα ”στοιχείο” που θα τον κάνει να σταματήσει την κατάληψη.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος, ζήτησε να μιλήσει και με τον ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, είναι ελαφρά τραυματισμένος στα πόδια ενώ φαίνεται να βλέπει θετικά την πρόταση του δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα να μεταφέρει αλλού το περίπτερό του.

Λίγο νωρίτερα, ο άνδρας φέρεται να είχε πυροβολήσει κατά των αστυνομικών που επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο, ενώ του απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και οι αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η σύζυγος του 45χρονου, του ζήτησε να παραδοθεί, ενώ σε ερώτημα για το τι θα κάνουν εαν χάσουν το περίπτερο απάντησε: “Θα πάρουμε τα παιδιά μας και θα πάμε να πηδήξουμε στην θάλασσα”.

Να σημειώσουμε ότι ο ένοπλος είναι 45χρονος, πατέρας πέντε παιδιών και χρήστης ναρκωτικών που συμμετέχει στο πρόγραμμα απεξάρτησης. ενώ ζητάει να συναντήσει τον δήμαρχο και τον εισαγγελέα, καθώς δεν έχει ανανεωθεί η άδεια περιπτέρου την οποία διαθέτει.

πηγή φωτό: Zarpanews.gr


σχετικα αρθρα