current views are: 5

8 Μαΐου 2017
Δημοσίευση18:32

Οι γείτονες του βιαστή της Δάφνης διαψεύδουν ότι είναι τυφλός – «Κυκλοφορούσε με παπάκι»

Συγκλονισμένη η Ελλάδα από την κακοποίηση της φοιτήτριας

Δημοσίευση 18:32’

Συγκλονισμένη η Ελλάδα από την κακοποίηση της φοιτήτριας

Πληθώρα ερωτημάτων προκύπτουν σε ότι αφορά την τυφλότητα 95% που επικαλείται ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης, ο οποίος συνεχίζει να τονίζει την αδυναμία στην όραση του για να δικαιολογήσει τα όσα φρικτά συνέβησαν στο διαμέρισμα της οδού Όθωνος.

Παρότι ο ίδιος δηλώνει ΑΜΕΑ την ίδια ώρα οι μαρτυρίες του θύματος, όσο και των γειτόνων του, καθιστούν αντιφατικά τα όσα ισχυρίζεται, ξεμπερδεύοντας έτσι και το κουβάρι της υπόθεσης η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη έχει επαναληφθεί οικειοθελώς (!!!) και στο παρελθόν με άλλη κοπέλα.

«Όλα έγιναν με την θέλησή της»

«Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπίσει κατά την πράξη της αυτή», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην απολογία του.

«Αφού μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου κάποια στιγμή έπεσε στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα μπορούσε να μου κάνει και σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα για να μου καθαρίζει το σπίτι. Δηλαδή 50 ευρώ αντί για 25», αναφέρει σε άλλο σημείο για την 22χρονη.

Σοκάρει η περιγραφή της 22χρονης

Η 22χρονη φοιτήτρια  περιγράφει το πώς έγιναν τα πράγματα, στην κατάθεση που έδωσε λίγο μετά τη σωτηρία της από τους αστυνομικούς. «Έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα ‘βοήθεια’ και μου έλεγε «σκάσε π…», αυτό έγινε πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και μόλις συνερχόμουν και φώναζα, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα, αυτός ήταν από πάνω μου και αγκομαχούσε. Μετά πάλι έχασα τις αισθήσεις μου».

«Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη», περιγράφει η φοιτήτρια που έζησε την κτηνωδία.

Οδηγούσε μηχανάκι

Στο μεταξύ οι γείτονες του Παναγιώτη Κοντζιλέλου όπως είναι το πραγματικό του όνομα εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι ο 52χρονος δεν είναι τυφλός, γεγονός που ενισχύει και η είδηση ότι οδηγούσε μηχανάκι.

 «Κυκλοφορούσε με ένα παπάκι ,ψυχικά δεν ήταν καλά, τον είχαμε διώξει αρκετές φορές από το μαγαζί» δηλώνει μαγαζάτορας της περιοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που παρουσίαζε τον εαυτό σαν εξπέρ στους υπολογιστές.

Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο δράστης περπατούσε χωρίς μπαστούνι όπως είθισται να κάνουν πάσχουν από την ίδια ασθένεια, ενώ εντύπωση προκαλούσε σε όλους η έπαρση και η επιθετικότητα που τον διακατείχαν.

Ακόμη ένα στοιχείο που κρίνεται άξιο παρατήρησης είναι το γεγονός ότι ο 52χρονος κράδαινε με κάθε ευκαιρία το πιστοποιητικό τυφλότητας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν γνώστης των νόμων και ήξερε πώς να τους χρησιμοποιεί.      

Ύβρεις και απόπειρες για λιντσάρισμα

Το κλίμα έξω από τα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας ήταν εκρηκτικό, πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο, προσπάθησε να τον λιντσάρει, φωνάζοντάς του ύβρεις και κατάρες. Αίσθηση ωστόσο για ακόμη μια φορά προκαλεί η άνεση με την οποία περπατούσε αλλά και ανεβοκατέβαινε τις σκάλες στα δικαστήρια, ενώ εξίσου άνετος απάντησε και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων λέγοντας ότι δεν του επιτράπηκε να καλέσει δικηγόρο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή της Δάφνης. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ι. Κοντζιλελο, ο οποίος γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι  μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσας. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη


σχετικα αρθρα