ΕΛΛΑΔΑ

Τρομακτική καταγγελία από πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής: Τρώγαμε πολύ ξύλο!

Δημοσίευση 7 Απριλίου 2021, 21:00 / Ανανεώθηκε 7 Απριλίου 2021, 21:51
Τρομακτική καταγγελία από πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής: Τρώγαμε πολύ ξύλο!
Facebook Twitter Whatsapp

«Τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαμε παχύνει, τρώγαμε ξύλο γιατί δεν εκτελούσαμε καλά την άσκηση, τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαν τα νεύρα τους με κάτι άλλο», καταγγέλλει η αθλήτρια η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Αποκαλύψεις για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος των αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής έκανε μια πρώην αθλήτρια, κάνοντας λόγο για «πολύ ξύλο».

«Από τη στιγμή που μπαίναμε μέσα στο γυμναστήριο μέχρι τη στιγμή που βγαίναμε τρώγαμε ξύλο», αποκαλύπτει στο OPEN πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για κακοποίηση και σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε πρώην αθλήτριες.

«Θυμάμαι να κατεβάζει μια αθλήτρια από την δοκό ισορροπίας, να παίρνει το κεφάλι της και να της το χτυπάει στον τοίχο», αναφέρει.

«Τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαμε παχύνει, τρώγαμε ξύλο γιατί δεν εκτελούσαμε καλά την άσκηση, τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαν τα νεύρα τους με κάτι άλλο», καταγγέλλει η αθλήτρια η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Νωρίτερα, την παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσαν οι σοβαρές καταγγελίες που διατυπώνουν με επιστολή τους 22 αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία καθώς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις ακόμα και σε μικρά παιδιά από προπονητές.

Η Σωτηρία Παπαγεωργοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως σεξουαλική κακοποίηση και σωματικές βλάβες. Την προκαταρκτική θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Απόστολος Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις