current views are: 4

21 Μαΐου 2017
Δημοσίευση08:08

Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια τα ξημερώματα με τραυματία αστυνομικό

Πέντε προσαγωγές και ένας τραυματίας αστυνομικός είναι ο απολογισμός από τις επιθέσεις αναρχικών τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Δημοσίευση 08:08’

Πέντε προσαγωγές και ένας τραυματίας αστυνομικός είναι ο απολογισμός από τις επιθέσεις αναρχικών τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Πέντε προσαγωγές και ένας τραυματίας αστυνομικός είναι ο απολογισμός από τις επιθέσεις αναρχικών τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Οι αντιεξουσιαστές εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών.

Έκλεισε για μια ακόμη φορά η οδός Πατησίων.

Όλα ξεκίνησαν στις 04:00 τα ξημερώματα όταν ομάδα 50 ατόμων βγήκε απο το Πολυτεχνείο και ξεκίνησε επιθέσεις με μολότοφ κατά της διμοιρίας στην οδό Τοσίτσα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ άνδρες της τροχαίας διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων απο την Ομόνοια έως το Πεδίον του Άρεως και στα δυο ρεύματα. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ πέντε άτομα προσήχθησαν.

Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, στις 05:20 μια άλλη ομάδα εμφανίστηκε απο την οδό Διδότου μπροστά στους αστυνομικούς των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη και τους εκτόξευσε βόμβες μολότοφ με τους αστυνομικούς να κάνουν μικρή χρήση χημικών.
 

 


σχετικα αρθρα