ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με αποπλάνηση 11χρονης από 63χρονο στο Ρέθυμνο

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2017, 10:34 / Ανανεώθηκε 26 Μαΐου 2017, 10:44
Μυστήριο με αποπλάνηση 11χρονης από 63χρονο στο Ρέθυμνο
Facebook Twitter Whatsapp

Έναν γρίφο έχουν να λύσουν οι αστυνομικοί με την καταγγελία της μητέρας μιας 11χρονης Ρουμάνας ότι το παιδί της αποπλανήθηκε από έναν 63χρονο Ρεθυμνιώτη.

Έναν γρίφο έχουν να λύσουν οι αστυνομικοί με την καταγγελία της μητέρας μιας 11χρονης Ρουμάνας ότι το παιδί της αποπλανήθηκε από έναν 63χρονο Ρεθυμνιώτη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr και όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στην αστυνομία, ο 63χρονος έχει επιχειρήσει αρκετές φορές να αποπλανήσει την 11χρονη κόρη της, προχωρώντας σε άσεμνες κινήσεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με τη μητέρα, ο 63χρονος έπαιρνε με το αυτοκίνητο του την 11χρονη, την οδηγούσε σε απομακρυσμένα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου και εκεί προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Μετά από αρκετές φορές που είχε συμβεί αυτό, η 11χρονη αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της.

Από τότε οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου εξετάζουν με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή την υπόθεση, θέτοντας υπό τη διακριτική τους παρακολούθηση τον ηλικιωμένο.

Όπως διαπίστωσαν, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί, όντως ο 63χρονος οδήγησε σε ερημικό σημείο το 11χρονο κορίτσι.

Ωστόσο σε βάρος του 63χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, αλλά διαφεύγει της σύλληψης, επειδή η καταγγελία έγινε μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου.

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο 63χρονος θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του στις εισαγγελικές αρχές.