current views are: 11

28 Μαΐου 2017
Δημοσίευση16:46

Σύζυγος Παπαδήμου: Ζει από θαύμα …γλιτώσαμε την καταστροφή

Σοκαρισμένη εμφανίζεται η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου κάνοντας λόγο για θαύμα.

Δημοσίευση 16:46’

Σοκαρισμένη εμφανίζεται η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου κάνοντας λόγο για θαύμα.

Σοκαρισμένη εμφανίζεται η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου κάνοντας λόγο για θαύμα. Σε δηλώσει της στους δημοσιογράφους η Σάνα Ίνγκραμ αναφέρει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος γλίτωσε τα χειρότερα καθώς δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο ασφαλείας που είναι θωρακισμένο.

Η ίδια συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο φάκελος ήταν στο πόδι του συζύγου της γεγονός που συνετέλεσε μόνο στον τραυματισμό του. Η Σάνα Ίνγκραμ χαρακτήρισε τον Λουκά Παπαδήμο «καλό άνθρωπο, που ασχολείται με τον χώρο του και που δεν κάνει φασαρίες για περίεργα πράγματα» και γι’ αυτό τον λόγο, όπως είπε, δεν περίμενε μία τέτοια επίθεση. 

Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας του κ. Λουκά Παπαδήμου χαρακτηρίζεται σταθερή, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί σε δωμάτιο του 10ου ορόφου. Ακόμη, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέτρα ασφαλείας κατά την παραμονή του κ. Παπαδήμου στον Ευαγγελισμό θα είναι δρακόντεια,ενώ σήμερα στο νοσοκομείο μετέβη κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να διαπιστώσει για την ασφάλεια που παρέχει ο χώρος, πριν την μεταφορά.  

Στο μεταξύ, σε διαδικασία μερικής ανασύνταξη του παγιδευμένου φακέλου που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, προχωρούν πολύπειρα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και στελέχη του εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να επισημοποιήσουν πως ο φάκελος ήταν πανομοιότυπος με αυτόν που έφτασε στο γραφείο του Σόιμπλε τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και να προσπαθήσουν να βρουν το όνομα του αποστολέα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newpost.gr  στελέχη της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε επικοινωνία με Γερμανούς συναδέλφους τους από την πρώτη στιγμή. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε βιβλίο για την σφαγή του Διστόμου από τους Γερμανούς.


σχετικα αρθρα