ΕΛΛΑΔΑ

Εισήγηση της Επιτροπής: Τέλος σε SMS κυκλοφορίας, click away και click in shop – Κυκλοφορία έως τις 00:30

Δημοσίευση 12 Μαΐου 2021, 15:00 / Ανανεώθηκε 12 Μαΐου 2021, 16:05
Εισήγηση της Επιτροπής: Τέλος σε SMS κυκλοφορίας, click away και click in shop – Κυκλοφορία έως τις 00:30
Facebook Twitter Whatsapp

Oι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Όλες οι εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών.

Η Επιτροπή των Ειδικών που συνεδριάζει αυτή την ώρα για την χαλάρωση των μέτρων του lockdown, εισηγείται το άνοιγμα των μετακινήσεων από τις 14 Μαΐου, αλλά με διαφορετικούς τρόπους για τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική χωρά και για εκείνες στα νησιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ για τα ταξίδια στην ενδοχώρα θα υπάρχει σύσταση για τεστ, σε αντίθεση με τα ταξίδια στα νησιά όπου θα είναι υποχρεωτικό το τεστ ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει πλέον από τις 00:30, με την εστίαση να πιθανότατα από τις 00:15. Συνεπακόλουθα από τις 14 του μήνα τελειώνουν τα SMS στο 13033. Παράλληλα, τελειώνει το click away και το click in shop, δηλαδή απελευθερώνεται πλήρως το λιανεμπόριο. 

Επίσης στις 15 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν τα καζίνο και στις 24 Μαΐου τα ΟΠΑΠ Play. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ειδικοί για την λειτουργία των γυμναστηρίων εισηγούνται να γίνει αρχές Ιουνίου και όχι νωρίτερα. 

Oι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr