ΕΛΛΑΔΑ

Μπουγιακλής στον Alpha 98,9: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ - Πόσοι είναι οι δικαιούχοι

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2021, 13:00 / Ανανεώθηκε 21 Μαΐου 2021, 14:38
Μπουγιακλής στον Alpha 98,9: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ - Πόσοι είναι οι δικαιούχοι
Facebook Twitter Whatsapp

300.000 επιταγές (θα δοθούν) με ύψος προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, εξήγησε.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για το 2021 έδωσε στην εκπομπή «Χωρίς Μάσκα» με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Σμυρνή στον Alpha 98,9 ο Δημήτρης Μπουγιακλής , Γενικός Διευθυντής του Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ.

Για τον Κοινωνικό Τουρισμό είπε: «Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που ξεκινάει από Δευτέρα είναι το πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ. Αυτό ξεκινάει. Το δικό μας, η υλοποίησή του είναι δωδεκάμηνη από 1 Αυγούστου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022. Οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δηλαδή το πότε θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις τόσο οι δικαιούχοι, όσο και οι πάροχοι περίπου θα είναι μέσα Ιουνίου».

Για το πρόγραμμα σημείωσε: «Κατ’ αρχάς το πρόγραμμα επεκτείνεται σε όλη την επικράτεια. Είτε είναι ηπειρωτική Ελλάδα το κατάλυμα είτε είναι στη νησιωτική Ελλάδα είναι εφόσον ο πάροχος θέλει να ενταχθεί στο πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν παροχοι που είναι τα ξενοδοχεία και από ένα αστέρι ως πέντε αστεριών. Είναι και τα δωμάτια που έχουν κλειδιά από δύο, τρία ή και κάποια καταλύματα που δεν έχουν διοικητική κατάληξη. (…) Ταυτόχρονα όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρίες που διαθέτουν σύστημα έκδοσης εισιτηρίων είναι πάροχοι. 300.000 επιταγές (θα δοθούν) με ύψος προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr