ΕΛΛΑΔΑ

Ιερά Σύνοδος για βιτριόλι: «Καταδικάζουμε το πρωτοφανές περιστατικό της επιθέσεως»

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2021, 13:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιουνίου 2021, 13:34
Ιερά Σύνοδος για βιτριόλι: «Καταδικάζουμε το πρωτοφανές περιστατικό της επιθέσεως»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Η Ιερά Σύνοδος εκφράζει «τη συμπάθειά Της προς τους τραυματίες και δέεται υπέρ της ταχείας αποκαταστάσεως της υγείας τους».

Τον αποτροπιασμό της «για το πρωτοφανές περιστατικό επιθέσεως, πολλώ δε μάλλον επειδή εμπλέκεται πρώην κληρικός», εξέφρασε η Ιερά Σύνοδος, κατά την άτυπη συνεδρίασή της με αφορμή το περιστάτικο επίθεσης του ιερέα με βιτριόλι κατά μητροπολιτών.

Παράλληλα, η Ιερά Σύνοδος εκφράζει «τη συμπάθειά Της προς τους τραυματίες και δέεται υπέρ της ταχείας αποκαταστάσεως της υγείας τους».

Επίσης, «η Ιερά Σύνοδος και έκαστος εκ των μελών Της εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον τραυματισθέντα αστυνομικό φρουρό, ο οποίος έδρασε με προσωπικό κίνδυνο ζωής και συνέλαβε τον δράστη, προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που κατέφθασαν αμέσως και προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Λαϊκό και ΚΑΤ, το οποίο, παρά την τεράστια και διαρκή καταπόνησή του κατά την παρούσα περίοδο της πανδημίας, συνέδραμε αποτελεσματικώς, υπερβάλλοντας τις δυνάμεις του καθώς και την Ελληνική Αστυνομία για την ταχύτατη επέμβασή της».Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr