ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Αττικής: Μέχρι τέλος Ιουλίου οι εργασίες στην Κηφισίας

Δημοσίευση 21 Ιουλίου 2021, 02:00 / Ανανεώθηκε 20 Ιουλίου 2021, 13:32
Περιφέρεια Αττικής: Μέχρι τέλος Ιουλίου οι εργασίες στην Κηφισίας
Facebook Twitter Whatsapp

Οι εργασίες στην Κηφισίας, υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.  

Με ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα στη λεωφόρου Κηφισίας, ώστε να ολοκληρωθούν τέλος Ιουλίου ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Το έργο εκτελείται με τις μικρότερες κυκλοφοριακές επιπτώσεις καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκπόνηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ώστε να δημιουργείται η μικρότερη δυνατή όχληση. 

Οι εργασίες στην Κηφισίας, υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.  

Με αφορμή το έργο ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης επισήμανε: «Σταδιακά αλλάζουμε την εικόνα του οδικού δικτύου της Αττικής, κατά τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, περιορίζοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών και ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr