ΕΛΛΑΔΑ

«Πόλεμος» για εκδήλωση απομίμηση του Survivor σε σχολείο της Πάτρας

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2017, 12:01 / Ανανεώθηκε 31 Μαΐου 2017, 13:09
«Πόλεμος» για εκδήλωση απομίμηση του Survivor σε σχολείο της Πάτρας
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αντιδράσεις ακύρωσαν το σχολικό Survivor στην Πάτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολείο της Πάτρας για την διοργάνωση απομιμήσης Survivor στο σχολείο.

Σύμφωνα με αφίσα που κυκλοφόρησε στα social media, o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας σχεδίαζε σχολικό Survivor, για την Κυριακή στις 11 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του σχολείου Survivor Camp, έχοντας ως καλεσμένους τον μάνατζερ ράγκμπι Πάνο Αργιανίδη και την Ελένη Δάρρα.

Στο χώρο του διαδικτύου ξέσπασε πόλεμος μεταξύ αυτών οι οποίοι συμφωνούν και αυτών που διαφωνούν με την Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης να μαθαίνει τα νέα μέσω του διαδικτύου και από αγανακτισμένους γονείς .

Σε αφίσα που κυκλοφόρησε οι μαθητές καλούνταν να ζήσουν μια απομίμηση των όσων συντελούνται στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι μέσω του διαδικτύου μεγάλος αριθμός γονέων και κηδεμόνων αλλά και εκπαιδευτικών έθεσε ευθέως ερώτημα για τη νομιμότητα του «δικαιώματος» ενός συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων να προχωρά σε μία τέτοια πράξη χωρίς την έγκριση τόσο του συνόλου των γονέων και κηδεμόνων όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου, αλλά και της αρμόδιας διεύθυνσης εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας παρενέβη και δήλωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενο της εκδήλωσης, ζητώντας έγγραφες εξηγήσεις για την απόφαση του Συλλόγου Γονέων. Ο Σύλλογος, μετά τις αντιδράσεις, ακύρωσε την εκδήλωση. 

Μέλος του Συλλόγου, επιβεβαιώνοντας την ακύρωση της εκδήλωσης, δήλωσε στην «Αυγή» ότι η Ελένη Δάρρα είχε προσκληθεί απλώς γιατί ήταν μαθήτρια στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr