current views are: 13

6 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση06:32

Μια «ανάσα» από τον θάνατο ο Τσοχατζόπουλος – Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής

Δημοσίευση 06:32’
αρθρο-newpost

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη αργά το βράδυ του Σαββάτου. Η οικογένειά του φοβήθηκε ότι έπαθε εγκεφαλικό ή καρδιαγγειακό επεισόδιο, καθώς τον περασμένο Μάρτιο είχε υποβληθεί σε τριπλό bypass.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε δημόσιο νοσοκομείο. Όπως είπαν στην εφημερίδα “Δημοκρατία” άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του, φοβήθηκαν ότι κινδυνεύει η ζωή του. 

Το ίδιο υπέθεσαν και οι θεράποντες ιατροί που του έκαναν τις πρώτες εξετάσεις, καθώς ο πρώην ισχυρός υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει ιδιαίτερα βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Το πρόβλημα προήλθε μάλλον από αλληλεπίδραση φαρμάκων λόγω του προστάτη, που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο ασθενής διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου , που εφημέρευε, στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά από εργαστηριακές εξετάσεις. Να σημειωθεί ότι ο 78χρονος πρώην υπουργός του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, λόγω θρόμβωσης, που είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί στο τριπλό μπάϊπάς.

Χωρίς αισθήσεις

Έχασε τις αισθήσεις του και καλέσαμε το ΕΚΑΒ, νομίζαμε ότι έπαθε εγκεφαλικό ή καρδιά. Στο Ιπποκράτειο οι γιατροί του χορήγησαν αντιβίωση και αμέσως συνήλθε , μας κοίταξε και άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον του” είπε στη “Δημοκρατία” στενός συνεργάτης του και συνέχισε: “Τελικά το πρόβλημα εντοπίζεται στον προστάτη. Επίσχεση ούρων, μας είπαν οι γιατροί , δηλαδή δεν μπορεί να ουρήσει , τοποθετήθηκε καθετήρας. Όπως μας ενημέρωσαν οι θεράποντες γιατροί του, αύριο (σ.σ: σήμερα) θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε. Οι γιατροί εκτιμούν ότι έγινε αλληλεπίδραση των  φαρμάκων που λαμβάνει, γι’ αυτό θα γίνει αλλαγή φαρμακευτικής αγωγής

Τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε υποβληθεί σε τριπλό μπαϊπάς στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν λόγω υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης του δεξιού ποδιού. 


σχετικα αρθρα