ΕΛΛΑΔΑ

Οι Βουλγάρες ιερόδουλες προτίμησαν τους Δυτικοευρωπαίους από τους Έλληνες!

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2017, 14:39 / Ανανεώθηκε 9 Ιουνίου 2017, 14:06
Οι Βουλγάρες ιερόδουλες προτίμησαν τους Δυτικοευρωπαίους από τους Έλληνες!
Facebook Twitter Whatsapp

Mε τίτλο «Οι Έλληνες άργησαν, ο ''πληρωμένος έρωτας'' μετανάστευσε για την Ευρώπη» τοπική βουλγαρική ιστοσελίδα περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στις πιάτσες του πληρωμένου έρωτα στην μεγάλη πόλη Κίρτζαλι της Νότιας Βουλγαρίας.

Mε τίτλο «Οι έλληνες άργησαν, ο ''πληρωμένος έρωτας'' μετανάστευσε για την Ευρώπη» τοπική βουλγαρική ιστοσελίδα περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στις πιάτσες του πληρωμένου έρωτα στην μεγάλη πόλη Κίρτζαλι της Νότιας Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ολοένα και περισσότεροι έλληνες που αναζητούσαν φθηνές σεξουαλικές υπηρεσίες στα μπαρ και τα ξενοδοχεία του Κίρτζαλι, αλλά και του Μομτσίλογκραντ φεύγουν απογοητευμένοι, μιας και δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν ή αυτό που τους είχαν περιγράψει άλλοι έλληνες πελάτες.

Ο λόγος;

Η τουρκόφωνη-σε μεγάλο βαθμό-αυτή περιοχή της Νότιας Βουλγαρίας ...εξάγει πια εκτός από εποχιακούς εργάτες γης και οικοδόμους και ιερόδουλες μαζί φυσικά με τους προαγωγούς!

Αιτία αυτής της ...μεταναστευτικής ροής είναι φυσικά οι τιμές των υπηρεσιών με τους έλληνες πελάτες να μην μπορούν να ...ανταγωνισθούν τους βορειοευρωπαίους και τους σκανδιναβούς, αλλά και οι συνθήκες εργασίας στους οργανωμένους οίκους ανοχής της Ολλανδίας ή της Δανίας.