current views are: 9

12 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση04:49

Έγκλημα στην Φθιώτιδα – Ποιο ήταν το θύμα και τι εξετάζουν οι Αρχές

Σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να προχωρήσουν οι αστυνομικές αρχές, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη

Δημοσίευση 04:49’

Σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να προχωρήσουν οι αστυνομικές αρχές, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη

Σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να προχωρήσουν οι αστυνομικές αρχές, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των ατόμων που δολοφόνησαν και στην  συνέχεια πάτησαν με το αυτοκίνητό του, έναν 57χρονος άνδρα στο 167ο χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας. Ο άνδρας διέμενε στην περιοχή της Γλυφάδας, είχε γερμανική υπηκοότητα και έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιακή χώρα.

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Newpost, θέλουν τον άνδρα να μην έχει συγγενείς και να έχει αναγνωρίσει μια κόρη εκτός γάμου που ζει στην Γαλλία.

Το θύμα βρέθηκε από περιπατητή, στις 06:20 τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα σε μια λίμνη αίματος, κάτι που δείχνει πως οι δράστες δεν τον μετέφεραν νεκρό από την Γλυφάδα, αλλά τον δολοφόνησαν στο σημείο.

Βρέθηκε, έχοντας στην κατοχή του το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που σύμφωνα με τις αρχές δείχνει πως κίνητρο των δραστών δεν ήταν η ληστεία. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας ευελπιστούν να “φωτίσουν” τις σκοτεινές πτυχές αυτής της υπόθεσης με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη μέσα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε το θύμα.


σχετικα αρθρα