ΕΛΛΑΔΑ

Προκαταρκτική εξέταση για τη καταγραφή της δίκης του Κώστα Βαξεβάνη

της Μίνας Μουστάκα - Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2017, 16:14 / Ανανεώθηκε 22 Ιουνίου 2017, 16:39
Προκαταρκτική εξέταση για τη καταγραφή της δίκης του Κώστα Βαξεβάνη
Facebook Twitter Whatsapp

Προκαταρκτική εξέταση  διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το περιστατικό καταγραφής της δίκης του Κώστα Βαξεβάνη που έγινε το πρωί στο ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η μήνυση της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ι. Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προκαταρκτική εξέταση  διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το περιστατικό καταγραφής της δίκης του Κώστα Βαξεβάνη που έγινε το πρωί στο ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η μήνυση της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε η φίλη της κ. Νικολοπούλου η οποία φέρεται να κατέγραφε τη διαδικασία την κατάθεση της μηνύτριας στο δικαστήριο.

 Ο  εισαγγελέας δεν προχώρησε σε καμία ποινική ενέργεια σε βάρος της γυναίκας  καθώς έχει  ήδη κατασχεθεί το κινητό το οποίο ανήκει στη σύζυγο του κ. Στουρνάρα  προκειμένου να διαπιστωθεί αν και τι  ακριβώς έχει καταγραφεί. 

Μετά τη διενέργεια της έρευνας  που θα διαπιστώσει αν πράγματι υπήρξε παράνομη καταγραφή της διαδικασίας,η Εισαγγελία θα προχωρήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες.