current views are: 10

24 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση06:01

Έλληνες χάκερς κήρυξαν πόλεμο στην Τουρκία – «Είμαστε 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς»

Η ελληνική αντεπίθεση

Δημοσίευση 06:01’

Η ελληνική αντεπίθεση

Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερς με αφορμή την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού.

Η επίθεση φαίνεται πως ήταν έργο Τούρκων χάκερς όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ίδιοι. 

Με ανάρτησή τους στο Facebook, οι Anonymous Greece, όπως αυτοαποκαλούνται, απειλούν τους Τούρκους, που φέρονται ότι «έριξαν» το πρωθυπουργικό site.

«Τουρκία.. Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!», τονίζουν.
Αυτή είναι η… ελληνική απάντηση σε προηγούμενη ανάρτηση Τούρκων χάκερς που ισχυρίστηκαν αυτοί ευθύνονται για την αναστολή λειτουργίας του primeministwer.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα δεν λειτουργούσε το απόγευμα της Παρασκευής. Τότε, Τούρκοι χάκερς με ανάρτησή τους στο twitter, ανέλαβαν την ευθύνη λέγοντας μάλιστα ότι «Η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

Πριν καλά καλά περάσει μία ώρα από την πρώτη απειλή, οι Έλληνες Anonymous ξεκίνησαν το χακάρισμα τουρκικών σελίδων. 
Να διευκρινίσουμε πως από το Μαξίμου, αν και επεσήμαναν ότι όντως υπήρξε πρόβλημα στη σελίδα δεν επιβεβαίωσαν ότι η μη λειτουργία του site είναι έργο χάκερς.

Οι αναρτήσεις: 


σχετικα αρθρα