current views are: 6

26 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση12:57

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που γλίτωσε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας της 14χρονης μαθήτριας από το Μενίδι, η οποία είχε άγιο αφού μια σφαίρα πέρασε ξυστά από δίπλα της ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της

Δημοσίευση 12:57’

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας της 14χρονης μαθήτριας από το Μενίδι, η οποία είχε άγιο αφού μια σφαίρα πέρασε ξυστά από δίπλα της ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας της 14χρονης μαθήτριας από το Μενίδι, η οποία είχε άγιο αφού μια σφαίρα πέρασε ξυστά από δίπλα της ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Το συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή στις 17:30, ενώ, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η σφαίρα καρφώθηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι, που βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά και τη θεία του βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Οι γονείς του παιδιού, που ήταν μέσα στο σπίτι, ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στον Real FM: «Κάποια στιγμή σηκώθηκε το παιδί από την καρέκλα του και όπως σηκώθηκε μετακινήθηκε η καρέκλα του. Ευτυχώς γιατί εκείνη την ώρα η θεία μου άκουσε ένα θόρυβο, πέρασε ανάμεσα τους, ανάμεσα στη θεία μου και την κόρη μου η σφαίρα. (…) Σε άλλη περίπτωση αν δεν σηκωνόταν το παιδί η σφαίρα θα σταματούσε πάνω του».

«Όλα αυτά μετά από 17 μέρες από το χαμό του Μάριου», κατέληξε.

Εισαγγελέας θα εποπτεύει την έρευνα για το νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

Εισαγγελέας θα εποπτεύει την έρευνα που διενεργείται για το νέο περιστατικό αδέσποτης σφαίρας στο Μενίδι, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του μαθητή, την ώρα της σχολικής γιορτής, στο προαύλιο του σχολείου του.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης θα εποπτεύσει την έρευνα μετά την καταγγελία πως αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα μάλιστα με τη θεία του κοριτσιού, η σφαίρα χτύπησε πίσω ακριβώς από το σημείο που βρισκόταν η μικρή η οποία μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει ζητήσει να ενημερώνεται μάλιστα προσωπικά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος.


σχετικα αρθρα