ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Αντιεμβολιαστές: Ποια είναι η ομάδα με τα εξώδικα - Ο… τιμοκατάλογος των αρνητών

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2021, 07:00 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2021, 07:15
Κορωνοϊός - Αντιεμβολιαστές: Ποια είναι η ομάδα με τα εξώδικα - Ο… τιμοκατάλογος των αρνητών
Facebook Twitter Whatsapp

Ονομάζονται «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» και υπόσχονται σε όσους διστάζουν να εμβολιαστούν ότι θα ανακαλέσουν την εξουσία του κράτους και πλέον οι νόμοι δεν θα ισχύουν γι’ αυτούς.

Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται όσους διστάζουν να εμβολιαστούν. Έχουν στήσει φάμπρικα και με ψεύτικα έγγραφα, τους τάζουν πλήρη ασυλία από τους νόμους, ενώ υποτίθεται πως τους δίνουν το δικαίωμα να επιβάλλουν πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ονομάζονται «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» και υπόσχονται σε όσους διστάζουν να εμβολιαστούν ότι θα ανακαλέσουν την εξουσία του κράτους και πλέον οι νόμοι δε θα ισχύουν γι’ αυτούς. Όλα αυτά γίνονται με μια απλή εξουσιοδότηση και φυσικά έναντι αμοιβής.

Επικοινωνία με μέλος της ομάδας «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»:

- Είμαι εργαζόμενη στο εμπόριο. Απαιτούν να κάνω το εμβόλιο, μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω;

- Εάν είχατε κάνει ήδη τα χαρτιά της ανάκλησης των αντιπροσώπων, θα μπορούσατε να τα καταθέσετε στον εργοδότη σας. Τον ενημερώνετε ότι για εσάς δεν ισχύουν αυτοί οι νόμοι και μετά, όταν σας απολύσει έχετε το νόμιμο δικαίωμα, να του κόψετε πρόστιμο και να του επιβάλλεται και ποινή φυλάκισης.

- Να του κόψω εγώ πρόστιμο;

- Ναι, ακριβώς

- Της τάξεως;

- Από 50.000 ευρώ μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ είναι. Εμείς καταθέτουμε αυτά τα χαρτιά μόλις συμπληρώσουμε 100 με 200 άτομα. Νομίζω την άλλη εβδομάδα θα κλείσει αυτό το πακέτο των υπογραφών. Αν το κάνετε τώρα, σε 3 εβδομάδες από σήμερα θα έχετε τα χαρτιά στα χέρια σας. Συμπληρώνετε μια εξουσιοδότηση , μας τη στέλνετε κι εμείς μετά κάνουμε αυτά τα χαρτιά που χρειάζεται μέσω δικαστικού επιμελητή και ο καθένας δίνει 20 ευρώ μια φορά για να καλυφθούν τα έξοδα .

Ο… τιμοκατάλογος των αρνητών

Στην ιστοσελίδα τους μάλιστα έχουν και τιμοκατάλογο ανά περίπτωση. Φυσικά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει νομική ισχύ.

Αντιεμβολιαστές: «Μας βάζουν μέσα νανορομπότ»

Η συγκεκριμένη ομάδα προτρέπει τον κόσμο να μην εμβολιαστεί στηριζόμενη σε θεωρίες συνωμοσίας.

Επικοινωνία με μέλος της ομάδας «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»:

- Εσείς με προτρέπετε να μην κάνω το εμβόλιο ;

- Φυσικά. Μα το εμβόλιο δεν είναι εμβόλιο, είναι μια ένεση. Τους βάζουν μέσα νανορομπότ, να το ξέρετε αυτό το πράγμα και πλέον ο άνθρωπος γίνεται συσκευή.

- Αλήθεια λέτε τώρα;

- Φυσικά, τους βρίσκεις και με το κινητό. Aν κάνεις αναζήτηση με το κινητό σου συσκευές Bluetooth. Υπάρχει και μια εφαρμογή, αν το κινητό σου δεν μπορεί να τους βρει, το κατεβάζεις από το play store και σου δείχνει και τι απόσταση έχουν από σένα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr