ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η ανακοίνωση των διοργανωτών του 13ο pick για τον μικρό Φώτη που χτυπήθηκε σε αγώνα καρτ

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2021, 18:00 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2021, 19:31
Πάτρα: Η ανακοίνωση των διοργανωτών του 13ο pick για τον μικρό Φώτη που χτυπήθηκε σε αγώνα καρτ
Facebook Twitter Whatsapp

Οι διοργανωτές του 13ου pick, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την ανθρώπινη και αμέριστη συμπαράστασή τους, ευχόμενοι στην πλήρη ανάρρωση του Φώτη.

Ανακοίνωση εξέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης, οι διοργανωτές του 13ου pick στην οποία απευθύνουν τις ευχαριστίες τους, στους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, την ιατρό του αγώνα, τον Ερυθρό Σταυρό και το ΕΚΑΒ Πάτρας και προς οποιονδήποτε άλλον, που συνέδραμε ο καθένας με τον τρόπο του και από τη θέση του στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του μικρού Φώτη που τραυματίστηκε στη διάρκεια της διοργάνωσης του 13ο PICK PATRAS.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: «Οι συντελεστές της διοργάνωσης όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν παρόντες, δίπλα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι αντιμετώπισαν το ατυχές συμβάν με αξιοπρέπεια και στωικότητα. Ακόμη μία ακόμα φορά εκφράζουμε την ανθρώπινη και αμέριστη συμπαράστασή μας, ευχόμενοι τη πλήρη ανάρρωση του Φώτη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους.»

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συντελέστηκε το ατύχημα, και τις αιτίες αυτού πρόσθεσαν ότι: «η διοργάνωση εμμένει στον εξαρχής ισχυρισμό της ότι εκ μέρους της τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα και απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας – προδιαγραφές που τηρούνται και σε άλλους παρόμοιους αγώνες, και είχαν ληφθεί όλες οι σχετικές άδειες.

"Οι διοργανωτές έχοντας πλήρη πεποίθηση περί της ορθότητας των ληφθέντων μέτρων ασφαλείας, αμέσως μετά το συμβάν, μετέβησαν αυτοβούλως στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή που επιλήφθηκε, για να παράσχουν διευκρινήσεις και να την διευκολύνουν στο έργο της. Όμως είναι προφανώς άκαιρο να γίνει στον παρόντα χρόνο οποιαδήποτε αναφορά ή αντιπαράθεση επί του θέματος αυτού, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η πορισματική έκθεση για το όλο συμβάν που να συγκεκριμενοποιεί συνθήκες και αιτίες, ενώ ήδη έχει διαταχθεί και διενεργείται από την αρμόδια Δικαστική Αρχή σχετική προκαταρκτική εξέταση, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται. Οπότε κάθε σχετική αναφορά είναι πρόωρη.»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr