current views are: 6

1 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση14:08

Διαψεύδει ο βουλευτής M. Μουσταφά ότι «Η Ελλάδα ήθελε να εκδώσει τους 8, αλλά δεν την άφησε η Γερμανία»

Η τουρκική εφημερίδα «Star», υποστήριξε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε αποφασίσει την έκδοση των «8»

Δημοσίευση 14:08’

Η τουρκική εφημερίδα «Star», υποστήριξε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε αποφασίσει την έκδοση των «8»

Συνεχίζεται η «εμπρηστική» ρητορική της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να ανεβάζουν συνεχώς τους τόνους. 

Τελευταίο παράδειγμα οι νέες τουρκικές προκλήσεις αναφορικά με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Star», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε αποφασίσει την έκδοση τους στην Τουρκία, ωστόσο, η Γερμανία μπλόκαρε την απόφαση αυτή.

Θυμίζουμε πως η τουρκική κυβέρνηση έχει ανάγει σε «ζήτημα τιμής» την έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών αλλά η ελληνική Δικαιοσύνη έχει λόγους να πιστεύε πως σε ενδεχόμενη έκδοση τους δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης. 

Διαψεύδει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά, οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας, στο φύλλο της 30ης Ιουνίου, και καταγγέλλει με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουσταφά αναφέρει στη δήλωση του: «Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω, με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλλο της 30ης Ιουνίου 2017. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με το χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».


σχετικα αρθρα