current views are: 10

7 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση07:52

Άγρια δολοφονία στον Λαγανά Ζακύνθου: Μπράβος και μπάρμαν σκότωσαν 22χρονο Αμερικανό τουρίστα

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά Ζακύνθου μετά από συμπλοκή ένας Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε σε πολυσύχναστο μπαρ.

Δημοσίευση 07:52’
αρθρο-newpost

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά Ζακύνθου μετά από συμπλοκή ένας Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε σε πολυσύχναστο μπαρ.

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά Ζακύνθου μετά από συμπλοκή ένας 22χρονος Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε σε πολυσύχναστο μπαρ.

Όλα άρχισαν στις 3:15 τα ξημερώματα, όταν δύο παρέες, μία Αμερικανών και μία Σέρβων άρχισαν να διαπληκτίζονται μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, τον λόγο πήρε ο ηλικίας 32 ετών σερβικής καταγωγής και βρετανικής υπηκοότητας υπεύθυνος του καταστήματος και μπράβος.

Ο μπράβος αρχίζει να χτυπά με μανία τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος βγήκε έξω από το μαγαζί και άρχισε να τρέχει. Ο μπράβος μαζί με έναν 34χρονο Έλληνα μπάρμαν άρχισαν να τον καταδιώκουν, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα από τον άγριο ξυλοδαρμό ο τουρίστας έπεσε αναίσθητος στη μέση του δρόμου. 

Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε με βαριές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, του μπράβου και του μπάρμαν και σε τρεις προσαγωγές, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή ενός ακόμη μπάρμαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος 22χρονος, μόνιμος κάτοικος Τέξας, είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. 


σχετικα αρθρα