
Στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας έπεσε στην μπροστινή πόρτα του οχήματος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Ειδικότερα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, περί τις 22.30 στο λεωφορείο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο 32, Ηλιούπολη – Αριστοτέλους, ένας άνδρας περίπου 60 ετών σωριάστηκε στο πάτωμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με το thesstoday.gr.
Στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας επιβιβάστηκε από την πλατεία Αριστοτέλους στο αστικό και φαινόταν εξαρχής ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Έβρος: Σε ελληνικό έδαφος οι 39 πρόσφυγες - Περισυνελλέγησαν από τις Αρχές - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Ακραίες προκλήσεις από Μπαχτσελί: Βάζει στο στόχαστρο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για μια φανέλα!
- Ζάκυνθος: Συνελήφθη φαρσέρ στο αεροδρόμιο - Το... τρολ από τη Βρετανία ανακοίνωνε καθυστερήσεις πτήσεων (Βίντεο)
- Οι κοριοί μπορούν να… ροκανίσουν τον Μητσοτάκη;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr