ΕΛΛΑΔΑ

Μετς: Κορωνοπάρτι στο... απόκεντρο της Αθήνας - Η υπόγεια αποθήκη και τα εισιτήρια εισόδου - Λουκέτο και σε κλαμπ της Πάτρας

Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου 2022, 20:00 / Ανανεώθηκε 17 Ιανουαρίου 2022, 00:30
Μετς: Κορωνοπάρτι στο... απόκεντρο της Αθήνας - Η υπόγεια αποθήκη και τα εισιτήρια εισόδου - Λουκέτο και σε κλαμπ της Πάτρας
Facebook Twitter Whatsapp

Η προσεύλευση στο πάρτι ήταν τόσο μεγάλη, που η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ξεκινούσε από την Αρδηττού και έφτανε μέχρι το τέλος της Οδού Αναπαύσεως στο Α’ Νεκροταφείο.

Άλλο ένα κορωνοπάρτι σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα.

Το «παραλίγο κρυφό» event έγινε σε υπόγεια αποθήκη, με την παρουσία τουλάχιστον 200 ατόμων.

Ειδικότερα, το πάρτι ξεκίνησε στις δέκα το βράδυ και τελείωσε γύρω στις έξι το πρωί, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι προσκεκλημένοι.

Μάλιστα, ο εν λόγω χώρος είχε υποστεί ειδική διαμόρφωση: Υπήρχαν καναπέδες των έξι, των οχτώ και των δέκα ατόμων και άνω, οι οποίοι κοστολογούνταν εξακόσια, οχτακόσια και χίλια ευρώ αντίστοιχα, ενώ υπήρχαν σταντ των τεσσάρων ατόμων και open bar με τιμή πενήντα ευρώ το άτομο.

Προφανώς και δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης.

Οι φιάλες των ποτών διαδέχονταν η μία την άλλη και οι εκστασιασμένοι, μα ευάλωτοι στον κορωνοϊό, παρευρισκόμενοι, τραγουδούσαν με μία φωνή κάθε ελληνική και ξένη επιτυχία. Πόσο μάλλον όταν ο χώρος μετατράπηκε από κάποια στιγμή και μετά σε... κανονικό κλαμπ!

Η ουρά που... τους κάρφωσε

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η προσεύλευση στο πάρτι ήταν τόσο μεγάλη, που η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ξεκίναγε από την Αρδηττού και έφτανε μέχρι το τέλος της Οδού Αναπαύσεως στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η υπόγεια αποθήκη.

«Λουκέτο» σε κλαμπ της Πάτρας

Βαριά... καμπάνα έπεσε σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας που παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Αστυνομικοί έκαναν έφοδο το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κατάστημα που έπαιζε μουσική, με παράλληλους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας. Ο υπεύθυνος του κλαμπ συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως αναφέρει το tempo, στο μαγαζί μπαίνει λουκέτο για δύο μήνες αφού παραβίαζε τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών για τέταρτη φορά, ενώ διαπιστώθηκε πως μέσα βρίσκονταν 258 πελάτες με όριο τους 63.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr