ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παντελίδη - Έξι χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο: Η ώρα των αγωγών στο δικαστήριο

της Τασούλας Παπανικολάου - Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου 2022, 07:00 / Ανανεώθηκε 20 Ιανουαρίου 2022, 07:40
Υπόθεση Παντελίδη - Έξι χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο: Η ώρα των αγωγών στο δικαστήριο
Facebook Twitter Whatsapp

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη Απόστολος Λύτρας δήλωσε στο Νewpost ότι υπάρχουν νέα στοιχεία που μπορούν να φέρουν ανατροπή στην υπόθεση.

Έξι χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ήρθε η ώρα να συζητηθούν σήμερα συνολικά οι πέντε αγωγές που κατατέθηκαν για την υπόθεση.

-Η πρώτη αγωγή κατατέθηκε από την Μίνα Αρναούτη, επιβάτη του αυτοκινήτου.Ζητά από την ασφαλιστική εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο 1.164.137 ευρώ για ηθική και οικονομική αποζημίωση.

- Η δεύτερη αγωγή κατατέθηκε από την Φρόσω Κυριάκου, την δεύτερη επιβάτη του μοιραίου αυτοκινήτου. Εκείνη ζητά από την εταιρεία  94.360 ευρώ.

- Η τρίτη αγωγή είναι από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της Φρόσως Κυριάκου και ζητά 600.000 ευρώ: «Είναι αποκλειστικά υπαίτια για την πρόκληση του οδικού τροχαίου επομένως και του θανάσιμου τραυματισμού του Παντελή Παντελίδη». Την υποδεικνύουν ως την οδηγό του αυτοκινήτου.

Για το ποινικό μέρος της υπόθεσης τα πράγματα έχουν πάρει ένα συγκεκριμένο δρόμο. Η μήνυση της οικογένειας Παντελίδη κατά των δυο κοριτσιών έχει μπει στο αρχείο.

- Οι δύο άλλες αγωγές είναι της ασφαλιστικής εταιρείας κατά της οικογένειας Παντελίδη καθώς τον θεωρούν ως υπαίτιο ως οδηγό και εξαιτίας του θα κληθούν αν και εφόσον να αποζημιώσουν τα δύο κορίτσια.

Οι δύο κοπέλες στις αγωγές τους περιγράφουν ότι η ζωή τους μετά το τροχαίο έχει αλλάξει δραματικά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη Απόστολος Λύτρας δήλωσε στο newpost ότι υπάρχουν νέα στοιχεία που μπορούν να φέρουν ανατροπή στην υπόθεση για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο

«Από τα στοιχεία που ήδη έχουμε, που είναι και επιστημονικά ευρήματα, δηλαδή και από το dna που υπάρχει στο αυτοκίνητο αλλά και από άλλα πράγματα, νομίζω οτι η κρίση του δικαστηρίου θα ειναι η ίδια με εκείνη της οικογένειας του Παντελίδη», τονίζει χαρακτηριστικά.


 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr