ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία από τη Μεσογείων: «Πιστέψαμε ότι αυτό θα είναι το νέο Μάτι» (Βίντεο)

Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου 2022, 09:00 / Ανανεώθηκε 25 Ιανουαρίου 2022, 10:09
Συγκλονιστική μαρτυρία από τη Μεσογείων: «Πιστέψαμε ότι αυτό θα είναι το νέο Μάτι» (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Οδηγοί παρέμειναν 12 ώρες εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων.

Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας στο Μega που έμεινε εγκλωβισμένη με τον χειρουργημένο πατέρα της επί ώρες στη Μεσογείων εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, περιμένοντας ώρα για βοήθεια.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που συμβαίνει. Ήμασταν 12 ώρες εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων. Έφτασα να πάρω στη ΓΑΔΑ τηλέφωνο, και μου είπαν γιατί μας πήρατε και δεν έπρεπε να βγείτε από το σπίτι» αναφέρει η Ειρήνη Ξενάκη.

«Φύγαμε από το νοσοκομείο με τον πατέρα μου που είναι χειρουργημένος εχτές το μεσημέρι, 12 η ώρα. Πήγαμε από κεντρικές αρτηρίες πιστεύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός θα είναι παρόν. Ο άνθρωπος έμεινε 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, να μας θάβει το χιόνι στη Μεσογείων. Εμείς μένουμε στα Καλύβια. Φύγαμε από το νοσοκομείο με τον πατέρα μου που είναι χειρουργημένος εχτές το μεσημέρι, 12 η ώρα. Πήγαμε από κεντρικές αρτηρίες πιστεύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός θα είναι παρόν. Ο άνθρωπος έμεινε 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, να μας θάβει το χιόνι στη Μεσογείων. Εμείς μένουμε στα Καλύβια».

«Περπατήσαμε στο χιόνι, με άνθρωπο που είχε κάνει και πέρυσι χειρουργείο, για να μπούμε στο μετρό, απελπισμένοι πια. Ήμασταν κοντά στο Νομισματοκοπείο. Το αυτοκίνητό μου το άφησα κάπου στη Μεσογείων. Φύγαμε την ώρα που άρχισε να μας θάβει το χιόνι, πιστέψαμε ότι αυτό θα είναι το νέο Μάτι. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, μετά από 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας μου είναι 65 ετών», πρόσθεσε αγανακτισμένη η πολίτης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr