ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσκόπηση για την κακοκαιρία: «Κόκκινη» κάρτα στην κυβέρνηση- Μοιρασμένες οι ευθύνες με Αττική Οδό- Δεν έπεισε το 2χίλιαρο

Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου 2022, 19:00 / Ανανεώθηκε 26 Ιανουαρίου 2022, 20:17
Δημοσκόπηση για την κακοκαιρία: «Κόκκινη» κάρτα στην κυβέρνηση- Μοιρασμένες οι ευθύνες με Αττική Οδό- Δεν έπεισε το 2χίλιαρο
Facebook Twitter Whatsapp

Κατά της κυβέρνησης και της εταιρείας διαχείρισης της μεγάλης οδού της Αττικής στρέφονται οι πολίτες, σε νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Abacus, για λογαριασμό του Alpha.

Αρνητικά κρίνουν οι πολίτες τη διαχείριση της «Ελπίδας», στον απόηχο των τραγικών σκηνών που έλαβαν χώρα στην Αττική Οδό και όχι μόνο.

Διαβάστε όσα αποκάλυψε η νέα δημοσκόπηση του Alpha

Στην ιδιωτική εταιρεία ρίχνουν το βάρος της διαχείρισης στην Αττική Οδό οι ερωτηθέντες, με ποσοστό 52%. Όσο για την κυβέρνηση, στρέφεται εναντίον της το 41%.

Αρνητικά κρίνει επίσης τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην Αττική Οδό για τα εγκλωβισμένα οχήματα το 67%. Το 25%, ούτε θετικά-ούτε αρνητικά, με ένα 8% να θεωρεί πως η κυβέρνηση έπραξε καλώς.

Περί της διαχείρισης φυσικών φαινομένων, οι ερωτηθέντες απάντησαν κατά 80% πως είναι θέμα δομών, με το 19% να δηλώνει πως είναι θέμα προσώπων.

Τέλος, όσον αφορά την απόφαση της αποζημίωσης των εγκλωβισμένων οδηγών με 2.000 ευρώ, το 42% την θεωρεί επικοινωνιακή, το 29% δίκαιη, το 21% παλαιοκομματική, και το 7%, τίποτα από τα παραπάνω.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr