ΕΛΛΑΔΑ

Σε λούνα παρκ η Μυρτώ της Πάρου μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο

Δημοσίευση 20 Αυγούστου 2017, 19:44 / Ανανεώθηκε 20 Αυγούστου 2017, 19:35
Σε λούνα παρκ η Μυρτώ της Πάρου μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο
Facebook Twitter Whatsapp

Η ζωή συνεχίζεται για την νεαρή Μυρτώ που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη από την κακοποίησή τους από Πακιστανό πριν από τρία χρόνια στην Πάρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ζωή συνεχίζεται για την νεαρή Μυρτώ που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη από την κακοποίησή τους από Πακιστανό πριν από τέσσερα χρόνια στην Πάρο. 

Η 20χρονη πλέον  δίνει ακόμη μάχη ζωής και με τη βοήθεια της μητέρας της που δεν την αφήνει λεπτό κατάφερε να ξεπεράσει σιγά σιγά κάποιες από τις δυσβάσταχτες δυσκολίες της. Έτσι η Μυρτώ όπως έκανε γνωστό η  μητέρα της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μετά από πέντε χρόνια πήγε στο λούνα παρκ.

«Κι ομως ειναι αλήθεια. Η Μυρτω στο λούνα πάρκ μετα απο πέντε χρονια στον μύλο. Βέβαια όλα αυτα με την βοήθεια του καλού μας φίλου Πέτρου Παπαδόπουλου στην Καλαματα και με το κέντρο αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ που μας φιλοξενεί .» 

Μετά από πέντε χρόνια ζει πλέον ξανά σε σπίτι στη γενέτειρά της, την Αθήνα. Για πρώτη φορά από τότε που έφυγε για εκείνες τις διακοπές στην Πάρο» Όπως δήλωσε η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, η διάθεση της Μυρτώς έχει αλλάξει πολύ μετά την επιστροφή της στην Αθήνα. «Στο μυαλό της και τη ματιά της υπάρχει περισσότερη σπιρτάδα και αντίληψη», εξηγεί η κ. Κοτρώτσου, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν έχει υπάρξει πρόοδος στο θέμα των κινήσεων. «Αυτό όμως που έγινε στην Λάρισα ήταν ότι σταθεροποιήθηκε το θέμα των λοιμώξεων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό».