current views are: 19

25 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση17:03

Συγκλονίζει ο πατέρας του 37χρονου που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο: «Του έστησαν ενέδρα…»

Τι είπε για τη βεντέτα

Δημοσίευση 17:03’

Τι είπε για τη βεντέτα

«Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός», λέει ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη Ζάκυνθο.

«Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός. Τι άλλο να πω; Βεντέτα δεν υπήρχε, διότι εγώ και ο πατέρας του είχαμε “βαρεθεί” παλιά, παλικαρίσια, και εγώ και αυτός στην πλατεία. Πήγα στην φυλακή, έβγαλα την ποινή μου ισόβια, που δεν έπρεπε να φάω ισόβια. Από εκεί και πέρα βγήκα από τη φυλακή, δεν τους ενόχλησα ποτέ. Ούτε αυτούς, ούτε κανέναν άλλον», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Πριν από 24 χρόνια, το 1993, ο πατέρας του 37χρονου θύματος σκότωσε τον πατέρα ενός εκ των δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού του.

Η άγρια δολοφονία

Όλα συνέβησαν στις 09:45 το πρωί στην περιοχή του ΚΤΕΟ, όταν ο 34χρονος πλησίασε με κυνηγετική καραμπίνα τον 37χρονο που περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Όπως ισχυρίστηκε ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία Ζακύνθου, με το θύμα είχε προσωπικές διαφορές και αυτή φαίνεται πως είναι η αιτία που όπλισε το χέρι του. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα περνούσε από το σημείο όπου τον περίμενε ο δράστης, ο οποίος σήκωσε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Στο μεταξύ, σήμερα κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες. Ο πρώτος δράστης, 34 ετών, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο δεύτερος για συνέργια σε ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοκατοχή. Οι δύο δράστες την επόμενη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθούν στη φυλακή.


σχετικα αρθρα