current views are: 10

27 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση11:51

Πέθανε η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί στη Βαρκελώνη!

Την τελευταία της πνοή άφησε την Κυριακή, μετά από πολυήμερη μάχη για την ζωή της, η Ελληνίδα η οποία είχε τραυματιστεί από τζιχαντιστές

Δημοσίευση 11:51’

Την τελευταία της πνοή άφησε την Κυριακή, μετά από πολυήμερη μάχη για την ζωή της, η Ελληνίδα η οποία είχε τραυματιστεί από τζιχαντιστές

Την τελευταία της πνοή άφησε την Κυριακή, μετά από πολυήμερη μάχη για την ζωή της, η Ελληνίδα η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, στις 17 Αυγούστου. 

Τα τραύματα της ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση διάρκειας οκτώ ωρών. 

Η γυναίκα γερμανικής υπηκοότητας και παντρεμένη με Έλληνα, μετά την επέμβαση ήταν κλινικά νεκρή.

Τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη ανήλθε πλέον στους 16, ενώ 24 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία

«Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.

Θυμίζουμε πως την ευθύνη για τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος και προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


σχετικα αρθρα