ΕΛΛΑΔΑ

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν- Σε ρόλο «συνηγόρου» ο κατηγορούμενος πιλότος

της Τασούλας Παπανικολάου - Δημοσίευση 14 Απριλίου 2022, 07:00 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2022, 07:46
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν- Σε ρόλο «συνηγόρου» ο κατηγορούμενος πιλότος
Facebook Twitter Whatsapp

Ο πιλότος θα πει τα πάντα στην απολογία του, επιμένοντας ότι το έγκλημα δεν το είχε προσχεδιάσει.

Με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας θα συνεχιστεί σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.

Ο κατηγορούμενος από την αρχή της δίκης είχε πει ότι θα είναι παρών σε κάθε δικάσιμο και πολύ γρήγορα έκανε σαφές τι εννοούσε.

Στην συνεδρίαση της Τρίτης, άκουγε προσεκτικά τους μάρτυρες και έκανε ο ίδιος τις ερωτήσεις.

γειτόνισσά του, τη γυναίκα που ειδοποίησε ενώ ήταν δεμένος και τον αποκάλεσε «χειριστικό», ο κατηγορούμενος πήρε το λόγο και τη ρώτησε:

Κατηγορούμενος: Με είχατε αγκαλιάσει με τόση θέρμη μέσα στο σπίτι σας για 1,5 μήνα μετά που χάσαμε την Καρολάιν;

Μάρτυρας: Εσύ και η Καρολάιν ήσασταν οικογένειά μας, προσπαθούσαμε να σου συμπαρασταθούμε. Δεν ήθελε να πάει το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σε δυο παιδιά που είχα σαν παιδιά μου θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Για αυτό σε είχα σπίτι μου. Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί το έκανες;

Ερωτήσεις έκανε και στον αστυνομικό που πήρε το παιδί του αγκαλιά  

Κατηγορούμενος: Με στενοχωρεί που λέτε ότι μετά το συμβάν δεν πήρα την κόρη μου αγκαλιά, με είδατε να τρέμω. Σας έδωσα το παιδί να κατέβουμε με ασφάλεια τη σκάλα και για την επόμενη ώρα είχα την κόρη μου αγκαλιά και μέχρι να έρθουν οι γονείς μου. Εσείς κρατήσατε το παιδί για ένα-δύο λεπτά. Μου έκανε εντύπωση που το λέτε αυτό.

Μάρτυρας: Το περιστατικό είναι γραμμένο σε υψηλή ανάλυση στο κεφάλι μου. Εγώ είμαι αυτός που σας έφερα κάτι να βάλετε για να μην κρυώνετε και σας έφερα τα παπούτσια σας και σας έδωσα το τηλέφωνο για τους γονείς σας. Το μωρό δεν το πήρατε καθόλου στην αγκαλιά σας. Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν θυμάμαι ποιος το παρέδωσε.

Κατηγορούμενος: Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ ήμουν στο περιπολικό με το παιδί. Κατεβαίνοντας στις σκάλες και στρίβοντας το τελευταίο κομμάτι είπατε ότι δεν είχα καμία αντίδραση όταν είδα το σκυλάκι. Περιγράφετε μια απάθεια που δεν ήταν έτσι.

Μάρτυρας: Δεν είδα κάποια αντίδραση από εσάς. Εγώ δηλώνω την απάθεια και την ψυχρότητα σε ένα τέτοιο σκηνικό και υποκειμενικά πώς θα αντιδρούσα εγώ με έναν νεκρό σκύλο, τη νεκρή γυναίκα και το μωρό επάνω της.

Κατηγορούμενος: Αν αυτός ο άνθρωπος που είδατε ήταν σε κατάσταση σοκ που μόλις διαλύθηκε η ζωή μπροστά του... Επειδή εξαρχής ο μάρτυρας είπε ότι ήταν είτε σε κατάσταση σοκ ή σε ψύχραιμη κατάσταση.

Πρόεδρος: Το αιτιολόγησε το συμπέρασμά του με το αποτέλεσμα της εξέλιξης των πραγμάτων. Κατέστη σαφές

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, δήλωσε στο newpost ότι είναι συνηθισμένο σε τέτοιου είδους δίκες οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι να κάνουν ερωτήσεις στους μάρτυρες

Ο πιλότος θα πει τα πάντα στην απολογία του, επιμένοντας ότι το έγκλημα δεν το είχε προσχεδιάσει.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr