ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Κατερινόπουλος στο Newpost: «Πιθανές νέες συλλήψεις μετά το Πάσχα για την υπόθεση της Πάτρας»

της Τασούλας Παπανικολάου - Δημοσίευση 22 Απριλίου 2022, 06:00 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2022, 08:34
Θανάσης Κατερινόπουλος στο Newpost: «Πιθανές νέες συλλήψεις μετά το Πάσχα για την υπόθεση της Πάτρας»
Facebook Twitter Whatsapp

Μάνος, Ρούλα και Δήμητρα είχαν καταθέσει στις Αρχές όταν είχε πεθάνει το βρέφος αλλά η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο, καθώς δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η 18η ανακρίτρια έχει ολοκληρώσει ήδη τις 25 καταθέσεις από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου και από την Τετάρτη του Πάσχα  θα ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων με γιατρούς και ειδικούς για το θάνατο της Τζωρτζίνας. Όμως σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας.

Το πόρισμα των κ.κ.Καρακούκη και Καλογριά θα δώσει την τελική απάντηση.

Είναι βέβαιο ότι στις Αρχές θα καταθέσει ως μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που ήταν στο σπίτι όταν έσβησε η Ίριδα.

Μάνος, Ρούλα και Δήμητρα είχαν καταθέσει στις Αρχές όταν είχε πεθάνει το βρέφος αλλά η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια.

Ένα χρόνο μετά τα πάντα έχουν αλλάξει. Το Newpost επικοινώνησε με τον Θανάση Κατερινόπουλο ταξίαρχο ε.α  για τις έρευνες αλλά και τις εξελίξεις που δρομολογούνται μετά το Πάσχα.

«Είναι πιθανό μετά το Πάσχα να βρεθούν και άλλοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Πάτρας.Πιστεύω ότι τουλάχιστον ένα πρόσωπο ακόμα γνωρίζει τα πάντα  γύρω από αυτή την απίστευτη υπόθεση. Έχουμε πολλά να δούμε και κυρίως να μάθουμε ποιος είναι ο ακριβός μηχανισμός θανάτου στα άλλα δύο παιδιά. Για την Ίριδα είναι βέβαιο ότι το παιδί έχει ασφυκτικό θάνατο».

Όσοι γνωρίζουν να μιλήσουν για να μάθουμε την αλήθεια

Τ.Π: Πιστεύετε ότι θα μάθουμε ποτέ το κίνητρο;

Θ.Κ: Αυτό είναι ένα τεράστιο ερώτημα. Όσο όμως θα μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ Μάνου και Ρούλας τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να λάμψει η αλήθεια.

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο 

Η μεγάλη έκπληξη των Αρχών στη Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών ήταν όταν προσπάθησαν να ανοίξουν την μηχανή αναζήτησης της google chrome.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης που παρέδωσαν στις 13 Απριλίου:

«Δεν έχουμε αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα περιήγησης (ιστορικό περιήγησης, αγαπημένες ιστοσελίδες κλπ) από τον φυλλομετρητή Chrome της εταιρείας Google καθώς η πρόσβασή τους είναι κλειδωμένη από το χρήστη του λογαριασμού με κωδικό πρόσβασης (passphrase) και μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί ο κωδικός πρόσβασης»

Το ερώτημα είναι γιατί κλείδωσε η κατηγορουμένη το chrome και γιατί δεν ενημέρωσε τις αρχές ότι χρειάζεται κωδικό πρόσβασης. Με ποιο μέιλ το κλείδωσε;

Ακόμα και αν δεν δώσει κωδικό είναι βέβαιο ότι οι Αρχές θα μπουν στην εφαρμογή και εκεί δεν αποκλείεται να δούμε και την ανατροπή για την πορεία της κεταμίνης καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr