current views are: 10

4 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:33

«Σαφάρι» για τις απλήρωτες κλήσεις βουλευτών από τον δήμο Αθηναίων

Οι οικονομικές υπηρεσίες του δ. Αθηναίου είναι έτοιμες να στείλουν «ραβασάκια»

Δημοσίευση 09:33’

Οι οικονομικές υπηρεσίες του δ. Αθηναίου είναι έτοιμες να στείλουν «ραβασάκια»

Ο Γιώργος Καμίνης είναι έτοιμος να στείλει «ραβασάκια» σε δεκάδες βουλευτές που υπέπεσαν σε τροχαίες παραβάσεις αλλά τις άφησαν απλήρωτες επειδή τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν ήταν στο όνομα εταιριών λίζινγκ

Την αποκάλυψη έκανε πριν από λίγες ημέρες ο «Ελεύθερος Τύπος»

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι οικονομικές υπηρεσίες του δ. Αθηναίων προετοιμάζονται να στείλουν ειδοποιητήρια σε βουλευτές που υπέπεσαν σε παραβάσεις πριν το 2012 αλλά δεν πλήρωσαν ποτέ τα πρόστιμα.

Η αντιδήμαρχος Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά μιλώντας στον ΣΚΑΪ «(Το θέμα) πήρε δημοσιότητα λόγω των ονομάτων των βουλευτών αλλά εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, προσπαθώντας να αποτρέψουμε τις αντικοινωνικές συμπεριφορές των οδηγών της Αθήνας»

Πρόσθεσε επίσης πως «Δεν είναι μόνο οι βουλευτές που δεν πληρώνουν. Περίπου (το) 40% απ’ όσους παίρνουν κλήσεις έρχονται αυθημερόν ή εντός δεκαημέρου και μπορούν να πληρώσουν το μισό (πρόστιμο) οι υπόλοιποι επιλέγουν να το αφήσουν για τις καλένδες οπότε είμαστε υποχρεωμένοι μετά από μια πολύ γραφειοκρατική διαδικασία να πάμε σε βεβαίωση μετά από αρκετό καιρό».


σχετικα αρθρα