ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εταιρείας που μόλυνε τον Σαρωνικό

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2017, 15:06 / Ανανεώθηκε 15 Σεπτεμβρίου 2017, 15:07
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εταιρείας που μόλυνε τον Σαρωνικό
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία που εδρεύει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία που εδρεύει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα πραγματοποίησε στις 12.30 το μεσημέρι η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).

"Στόχος μας με αυτή και άλλες αγωνιστικές δράσεις που θα κλιμακωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα είναι να αναδείξουμε τις εγκληματικές ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας για την πρωτοφανή οικολογική ζημιά που προκάλεσε στο θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και την ανάγκη να παρθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα ώστε να μην θρηνήσουμε μία νέα καταστροφή, "αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΕΝΕΝ.

Προσθέτει επίσης ότι "σαπιοκάραβα τα οποία δυστυχώς ταξιδεύουν ελεύθερα και αποτελούν πλωτές περιβαλλοντολογικές βόμβες, δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την ζωή των Ναυτεργατών, την ναυσιπλοΐα, την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μέλη της ΛΑΕ με τον επικεφαλής της Παναγιώτη Λαφαζάνη το παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση.