ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: «Δεν θα μαθαίναμε ποτέ τίποτα…» - Το «αυτογκόλ» των κληρονόμων που οδήγησε στο «πάγωμα» της περιουσίας του

Δημοσίευση 13 Ιουνίου 2022, 11:00 / Ανανεώθηκε 13 Ιουνίου 2022, 11:39
Γιώργος Τράγκας: «Δεν θα μαθαίναμε ποτέ τίποτα…» - Το «αυτογκόλ» των κληρονόμων που οδήγησε στο «πάγωμα» της περιουσίας του
Facebook Twitter Whatsapp

«Εκτιμώ ότι ο Τράγκας θα μπορούσε να έχει διαφύγει του ελέγχου», ανέφερε ο πρώην διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ, ο κ. Φλωράτος.

Η περιουσία του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα εδώ και 15 μέρες είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Όλα ξεκίνησαν από το το μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων του Τράγκα από το κράτος και στη συνέχεια από την κίνηση του Φρέντυ Τράγκα, που αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το θέμα.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που βάσει της διαθήκης έχουν λαμβάνειν, δεν έχουν ακολουθήσει το δρόμο του Φρέντυ.

Όλα καλά ως εδώ και πάνω κάτω γνωστά. Αυτό όμως που ανέφερε ο πρώην διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ, ο κ. Φλωράτος, στο πρωινό του OPEN με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, είναι κάτι που προκαλεί απορίες για το ελεγκτικό σύστημα του κράτους ως προς τον τρόπο απόκτησης μιας οποιασδήποτε περιουσίας.

Ο κ. Φλωράτος υποστήριξε πως ο λόγος που έχουμε μάθει όλα αυτά για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, είναι η διαμάχη ανάμεσα στους κληρονόμους του. Αν αυτοί είχαν συμφωνήσει στο πώς θα μοιραστεί η περιουσία, δεν θα είχαν καταφύγει σε αρμόδια ελεγκτικά όργανα και δεν θα είχαν βγει κατά πάσα πιθανότητα ποτέ στην επιφάνεια όλα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Ως προς τον έλεγχο της περιουσίας, ο κ. Φλωράτος είπε και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον, ότι δηλαδή αυτοί που θα αναλάβουν να βρουν την άκρη του νήματος σε κάθε περιουσιακό στοιχείο, θα χάσουν τον ύπνο τους, καθότι ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας είναι στο εξωτερικό.

«Μία φορά θα προκύψει ο έλεγχος και για κάποια αιτία. Εδώ την αιτία τη γνωρίζουμε: Ήρθαν οι διάδοχοι σε σύγκρουση. Αν δεν συνέβαινε αυτό, πιθανότατα δεν θα μαθαίναμε για την αμύθητη περιουσία του Τράγκα. Εκτιμώ ότι ο Τράγκας θα μπορούσε να έχει διαφύγει του ελέγχου», ακούστηκε χαρακτηριστικά στον αέρα του OPEN

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr