ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου εναντίον της οικογένειάς της

της Τασούλας Παπανικολάου - Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2022, 12:00 / Ανανεώθηκε 5 Ιουλίου 2022, 13:45
Ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου εναντίον της οικογένειάς της
Facebook Twitter Whatsapp

Η ανακοίνωση αυτή ενόχλησε τον δικηγόρο ο οποίος με ένα δικό του δελτίο τύπου αφήνει αιχμές.

Μέσω δελτίων τύπων η Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα και η αδερφή της και ο πρώην δικηγόρος  τους Κωνσταντίνος Ζάρδας εξαπολύουν βολές μεταξύ τους. Την αρχή έκανε η πλευρά της κατηγορουμένης όπου στο χθεσινό δελτίο τύπου άφηναν αιχμές για τον κ. Ζάρδα ότι ζήτησε αντίγραφα της δικογραφίας για Μαλένα και Ίριδα ενώ  ήταν διορισμένος μόνο για την Τζωρτζίνα.

Στο δελτίο τύπου ανέφεραν:

«Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάκρισης για την αποδοθείσα κατηγορία ανθρωποκτονίας σε βάρος της αγαπημένης μας Τζωρτζίνας, ολοκληρώθηκε και η αποστολή του διορισθέντος αυτεπαγγέλτως συνηγόρου υπεράσπισης κ. Κωνσταντίνου Ζάρδα. Ο κ. Ζάρδας είχε διοριστεί αυτεπαγγέλτως από την κ. Ανακρίτρια, κατά το σύντομο χρονικό διάστημα της αναστάτωσης που είχε μεσολαβήσει μεταξύ της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και της ανάληψης των καθηκόντων υπεράσπισης από τον δικηγόρο μας κ. Όθωνα Παπαδόπουλο. Την Πέμπτη 30 Ιουνίου ο κ. Ζάρδας επισκέφτηκε την Ρούλα στην Φυλακή Κορυδαλλού δηλώνοντας το αγνό του ενδιαφέρον για την λήψη αντιγράφων της δικογραφίας η οποία σχηματίστηκε για τα άλλα δύο αγαπημένα μας παιδιά, την Μαλένα και την Ίριδα. Στα πλαίσια του ανωτέρω επισκεπτηρίου του δηλώθηκε ότι μετά την λήξη του διορισμού του τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες που παρείχε και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ζάρδα για τις υπηρεσίες που παρείχε στο πλαίσιο του διορισμού του.»

Η ανακοίνωση αυτή ενόχλησε τον δικηγόρο ο οποίος με ένα δικό του δελτίο τύπου αφήνει αιχμές.

«Μου ζητήθηκε παρακλητικά και επίμονα από στενό οικογενειακό μέλος της κατηγορουμένης να συνεχίσω ιδιωτικά ως συνήγορός της αναφορικά τόσο με την υπόθεση της Τζωρτζίνας όσο και με τη νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά συρροή που αφορά στους θανάτους των δύο έτερων τέκνων της. Σημειωτέον μάλιστα  ότι το ίδιο στενό μέλος της οικογένειας της Σ. Πισπιρίγκου με είχε προτρέψει και στο παρελθόν  να εμφανίζομαι όσο το δυνατόν συχνότερα στα ΜΜΕ  προκειμένου να παρέχω «δυναμική «όπως το ίδιο το χαρακτήρισε ,υπεράσπιση στην ανωτέρω συγγενή του. Το ίδιο είχε πράξει και η ίδια η κατηγορουμένη αλλά και έτερα μέλη της οικογένειάς της.»

Ο κ.Ζάρδας υπογραμμίσει ότι ήταν δική του επιλογή να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους και ότι όλα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου «τυγχάνουν υποβολιμαία και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr