ΕΛΛΑΔΑ

Το σοκαριστικό κατηγορητήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχες σκοπό να σκοτώσεις την Τζωρτζίνα»

της Τασούλας Παπανικολάου - Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2022, 07:00 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2022, 07:03
Το σοκαριστικό κατηγορητήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχες σκοπό να σκοτώσεις την Τζωρτζίνα»
Facebook Twitter Whatsapp

Όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε ότι επιχείρησε να σκοτώσει το παιδι. 
 

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντούσε στις ερωτήσεις της 18ης ανακρίτριας προσπαθώντας να αντικρούσει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στις 11 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε ότι επιχείρησε να σκοτώσει το παιδι. Το κατηγορητήριο όμως είναι βαρύ και όπως αποκαλύπτει το newpost αναφέρει:

«Στην Πάτρα την 11-04-2021 έχοντας αποφασίσει να τελέσεις το κακούργημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, δηλαδή γνωρίζοντας ότι συνέπεια της συμπεριφοράς σου θα ήταν να επέλθει ο θάνατος άλλου προσώπου και επιδιώκοντας το εν λόγω αποτέλεσμα επιχείρησες πράξη που περιέχει αρχή εκτέλεσης του κακουργήματος αυτού, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε όχι από δική σου βούληση αλλά από λόγους ανεξάρτητης αυτής».

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται καρέ καρέ τι έγινε από τη στιγμή που το παιδί εισήχθη στο Νοσοκομείο στις τέσσερις ημέρες πριν την καρδιακή ανακοπή στις 8 Απριλίου:

«Νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά αίτια (λόγω αναφερόμενου από εσένα και μη διαγνωσθέντος ιατρικώς ιστορικού εμφάνισης σπασμών) στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Κατά το διάστημα της νοσηλείας του το παιδί νοσηλευόταν αποκλειστικά από σένα η οποία παρέμενες μαζί του και εναντιώθηκες στην πρόθεση των επι ληφθέντων γιατρών να χορηγήσουν εξιτήριο ενόψει της καλής του υγείας.

Περί 18.20 της ως άνω ημερομηνίας και κατά τη συνήθη επίσκεψη των γιατρών εφημερίας το παιδί ήταν σε άριστη κλινική κατάσταση. Στις 19:00 εσύ με μη επακριβώς γνωσθέντα τρόπο επενήργησες στο σώμα του παιδιού με αποτέλεσμα να του προκαλέσεις καρδιακή ανακοπή η οποία επέφερε πτώση των σφύξεων και μηδενισμό του κορεσμού του σε οξυγόνο, εξέλιξη της υγείας του επιστημονικώς ανεξήγητη από τους θεράποντες ιατρούς.

Τούτο δε έπραξες με σκοπό να το σκοτώσεις και αφού προηγουμένως αφαίρεσες τη συσκευή παλμικού οξυμέτρου που έφερε το παιδί προς άμεση ειδοποίηση του νοσηλευτικού προσωπικού για την πιθανή πτώση του οξυγόνου στον οργανισμό του.

Πλην όμως το επιδιωκόμενο από εσένα ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα δεν ολοκληρώθηκε τελικώς όχι γιατί υπαναχώρησες εκουσίως η ίδια αλλά από αίτια ανεξάρτητα της θέλησής σου, διότι το επι ληφθέν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μολονότι σκοπίμως ενημερώθηκε καθυστερημένα από εσένα και βρήκε το παιδί άσφυγμο απνοικο ωχρό και με μυδρίαση επιχείρησε επιτυχώς την καρδιακή και πνευμονική αναζωογόνηση του χάριν της οποίας μετά διάστημα 45-59 αυτό ανένηψε και τελικώς επέζησε».

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι η συνέπεια αυτής της ανθρωποκτόνου επίθεσης ήταν το παιδί να είναι σε τετραπληγία.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr