ΕΛΛΑΔΑ

Η Φ. Γεωργίου team leader της ομάδας PANDORA στο 9ο Greece for the Cure

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2017, 15:40 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017, 15:40
Η Φ. Γεωργίου team leader της ομάδας PANDORA στο 9ο Greece for the Cure
Facebook Twitter Whatsapp

Μέσα από αυτήτην πολύχρονη συνεργασία, η PANDORA ενισχύει με συνέπεια το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών γύρω από τη νόσο.

Η PANDORA στηρίζει και φέτος,για 6η χρονιά, ως Επίσημος χορηγός, τη διοργάνωση του GreeceRacefortheCure, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Μέσα από αυτήτην πολύχρονη συνεργασία, η PANDORA ενισχύει με συνέπεια το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών γύρω από τη νόσο.

Το RacefortheCure® είναι ένας αγώνας – θεσμός στον παγκόσμιο χάρτη και πραγματοποιείται σε 150 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, το GreeceRacefortheCure®είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, χάρις στη συμμετοχή σχεδόν 31.000 χιλιάδων ατόμων για το 2016, που ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η team leader της PANDORA Running Team στο 9ο Greece Race for the Cure είναι η αγαπημένη παρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργίου, με την οποία η PANDORA μοιράζεται κοινές αξίες και στόχους, όπως είναι η ενεργή συμμετοχή και συμβολή στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού και η μεταφορά ενός μηνύματος ελπίδας για όλες τις γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η PANDORA στηρίζει τα τελευταία χρόνια συστηματικά και ουσιαστικά το πολύτιμο έργο του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" μέσα από πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσει και στις οποίες συμμετέχουν ενεργά οι εργαζόμενοι, συνεργάτες και οι πιστοί καταναλωτές της εταιρίας που αγαπούν τα κοσμήματα PANDORA.

Μάλιστα, το Σάββατο 30/9 (παραμονή του αγώνα) θα είναι μία ημέρα αφιερωμένη στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και θα υπάρχουν στο Ζάππειο πολλές παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους από τις 12μμ έως τις 6μμ. Ενισχύοντας την στήριξη προς το «Άλμα Ζωής», η PANDORA χορηγεί το πρόγραμμα Yoga Training που θα πραγματοποιήσει Yoga instructor Γιώτα Γαρουφαλλίδου με την ομάδα της Yogactive (ώρες
12 – 1 μμ και 3 - 4 μμ.)

Στόχος της PANDORA μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία είναι τόσο η ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», όσο και η συμβολή στηνπροσέγγιση και την έγκαιρη ενημέρωση για τη νόσο όσο το δυνατόν περισσότερων γυναικών. 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν το φούξια υφασμάτινο βραχιόλι με το σύμβολο με τη ροζ κορδέλα στην ειδική τιμή των 45€, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Και η υποστήριξη της PANDORA συνεχίζεται, καθώς και μετά τον αγώνα και για έναν ολόκληρο μήνα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις επιλεγμένων κοσμημάτων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Η Ελευθερία Μαραγκουδάκη, Πρόεδρος της PANDORAJewelryHellas, ανέφερε σχετικά: «Με πίστη στις αξίες της, η PANDORA συμβάλλει ενεργά μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη -με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».