current views are: 9

27 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:43

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας.

Δημοσίευση 07:43’

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό, από το Αντίρριο έως το Μεσολόγγι, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας. 

Ειδικότερα, από τις 23:00 σήμερα το βράδυ, έως τις 07:00 αύριο το πρωί, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Ταυτόχρονα, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου των ανισόπεδων κόμβων Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, καθώς και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. 

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα μπαίνουν και πάλι στην Ιονία Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα μπαίνουν πάλι στον αυτοκινητόδρομο, μέσω του Αντίρριου.

 Σύμφωνα με τη “Νέα Οδό”, «καθ’ όλη την διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από το νότιο ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα».


σχετικα αρθρα