ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε βαλίτσα στο Σούνιο - Τα στοιχεία «δείχνουν» άνδρα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2017, 14:00 / Ανανεώθηκε 2 Οκτωβρίου 2017, 10:08
Ανατροπή στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε βαλίτσα στο Σούνιο - Τα στοιχεία «δείχνουν» άνδρα
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αρχές εξετάζουν αν το άτομο είχε "αιφνίδιο θάνατο", από παθολογικά αίτια δηλαδή, ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανατροπή στο θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα, στο Σούνιο, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται πως ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως προέκυπτε από τους ισχυρισμούς του μάρτυρα που αντίκρισε πρώτος το μακάβριο εύρημα.

Πλέον οι αρχές εξετάζουν αν το άτομο είχε "αιφνίδιο θάνατο", από παθολογικά αίτια δηλαδή, ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Νωρίτερα ο Ηλίας Κατσάρος, ο άνθρωπος που εντόπισε τη βαλίτσα, περιέγραψε το περιστατικό στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, χθες βρέθηκε στο σημείο, για επαγγελματικούς λόγους (καταγραφή στοών και πηγαδιών στην περιοχή του Λαυρίου) και φτάνοντας στη σπηλιά που βρίσκεται απέναντι από τον Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο, αντίκρισε τη βαλίτσα με τα οστά.

«Η βαλίτσα ήταν πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι 20 μέτρων και ήταν στον πυθμένα του, στα 100 μέτρα από την είσοδο της στοάς», περιγράφει ο κ. Κατσάρος και συμπλήρωσε πως επρόκειτο για μία βαλίτσα μεγάλη, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών.

«Τα οστά ήταν μέσα στην τσάντα», υποστήριξε ο κ. Κατσαρός, συμπληρώνοντας: «Είχε σαπίσει σε τρία σημεία. Σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι, προφανώς ήταν γυναίκα, και στο άλλο σημείο φαίνοναν μία γόβα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πτώμα έφερε τραύμα στο κεφάλι, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές, που ερευνούν και το σενάριο ο θάνατος του ατόμου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 

Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.