current views are: 11

1 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση05:31

«Συννεφιασμένη» Κυριακή σήμερα – Που θα βρέξει

Συννεφιά αλλά και βροχές επιφυλάσσει ο καιρός σήμερα Κυριακή.

Δημοσίευση 05:31’
αρθρο-newpost

Συννεφιά αλλά και βροχές επιφυλάσσει ο καιρός σήμερα Κυριακή.

Φθινοπωρινός θα είναι και αύριο ο καιρός, αλλά και για το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λιγότερες όμως βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση τη Δευτέρα.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη, αλλά θα κυμαίνεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ως το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 16 έως 22 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές ως το μεσημέρι και ο υδράργυρος από 11 έως 24 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπική συννεφιά με παροδικές βροχές, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές στα βόρεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά τμήματα. Ο υδράργυρος από 14 έως 23 βαθμούς.

 


σχετικα αρθρα